Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Materiaal gevelbekleding

Ben je op zoek naar gevelbekleding? Bij NuBuiten bieden we verschillende materialen aan. Kies je voor het nieuwe materiaal thermowood of klassieke zwart gespoten douglas planken?

Ontdek nu onze tijdelijke aanbieding: ontvang 10% korting op ons hoogwaardige composiet! En wist je dat wij tevens de goedkoopste aanbieder zijn per m² in vergelijking met onze concurrenten? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en profiteer vandaag nog van deze scherpe deal.

Welk materiaal wil je?

Ontdek de Beste Materialen voor Gevelbekleding bij NuBuiten.nl

Ben jij op zoek naar de perfecte materiaalsoort voor je gevelbekleding? Zoek niet verder! Bij NuBuiten.nl hebben we een breed scala aan hoogwaardige materialen zoals composiet, thermowood, douglas, vuren, grenen, hardhout en staal. Lees verder om erachter te komen welk materiaal het beste bij jouw tuinproject past.

Composiet Gevelbekleding: Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

Composiet is een geweldig materiaal voor gevelbekleding omdat het een mix is van houtvezels en kunststof. Dit zorgt ervoor dat het zowel duurzaam als onderhoudsvriendelijk is. Composiet vervormt, splijt of rot niet, wat betekent dat je gevel er jarenlang geweldig uit zal zien en weinig onderhoud nodig heeft.

Thermowood: Milieuvriendelijk en Stijlvol

Thermowood is een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel hout. Het is een hittebehandeld materiaal dat de levensduur en stabiliteit van het hout verbetert, terwijl het zijn prachtige natuurlijke uitstraling behoudt. Thermowood is een ideale keuze als je een stijlvolle en ecologisch verantwoorde gevel wilt.

Douglas Gevelbekleding: Sterk en Robuust

Douglas is een populaire keuze voor gevelbekleding vanwege zijn sterkte en duurzaamheid. Het heeft een warme, roodachtige tint die prachtig veroudert tot een zilvergrijze kleur. Douglas is een geweldige optie als je op zoek bent naar een robuuste en aantrekkelijke gevelbekleding. Let wel, Douglas dient behandeld te worden om het langste van jouw douglas gevelbekleding te blijven genieten.

Vuren Gevelbekleding: Betaalbaar en Veelzijdig

Vurenhout is een lichtgekleurde houtsoort die vaak wordt gebruikt voor gevelbekleding vanwege zijn betaalbaarheid en veelzijdigheid. Het kan gemakkelijk worden geverfd of gebeitst om aan je esthetische wensen te voldoen. Vuren gevelbekleding is perfect als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke en aanpasbare optie.

Grenen Gevelbekleding: Charmant en Klassiek

Grenen is een klassiek materiaal voor gevelbekleding dat veel charme en karakter aan je woning toevoegt. Het heeft een lichte, gelige kleur en kan prachtig verouderen als het goed wordt onderhouden. Grenen gevelbekleding is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een tijdloze en charmante uitstraling.

Hardhout Gevelbekleding: Luxe en Duurzaam

Hardhout, zoals eiken of teakhout, is een luxe optie voor gevelbekleding vanwege zijn duurzaamheid en aantrekkelijke uitstraling. Hardhout is bestand tegen de elementen en heeft een lange levensduur, waardoor het een uitstekende investering is voor je woning. Kies hardhout als je op zoek bent naar een hoogwaardige en duurzame gevel

Vind de perfecte en betaalbare gevelbekleding bij NuBuiten.nl.

NuBuiten is de specialist als het aankomt op tuinhout waaronder, gevelbekleding, plankenschermen en nog veel meer voor in de tuin. Kom langs in ons experience center in Hardinxveld-Giessendam. Onze houtspecialisten staan klaar om jouw te helpen met jouw nieuwe tuinproject! 

Zweeds Rabat Gevelbekleding zwart   Grenen groen gevelbekleding rabat  Douglas zweeds rabat gevelbekleding