Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Grenen regels

Grenen regels, goed te verwerken tuinhout, van een zachte maar sterke houtsoort grenen. Ideaal voor jouw tuinproject verwerk je onze houten grenen regels. 

Grenen regels  

Grenen is na vuren één van de populairste houtsoorten en voordelig geprijsd. Het laat zich gemakkelijk verwerken en is als geïmpregneerd hout geschikt voor vele buitentoepassingen. Grenenhout heeft een klassieke uitstraling en is groen van kleur. Met name voor schuttingen en gevelbekleding is Grenenhout gemakkelijk te verwerken. Grenenhout is zachthout en valt in duurzaamheidsklasse 4 en daarnaast zal geïmpregneerd Grenenhout zal 5-10 jaar meegaan. Bij buitengebruik wordt het daarom ook vaak (onder druk) geïmpregneerd. Door de impregnatie is het hout beter bestand tegen water, schimmel en houtrot. Daarnaast is al ons tuinhout FSC gecertifieerd 

 
Grenenhouten regels kopen  

Vrijwel al onze grenen regels zijn direct online te bestellen in de webwinkel; je kan het Grenenhout laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen (op afspraak). Heb je eerst advies nodig of wil je een Grenen oplossing laten realiseren door onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze Grenen experts adviseren u graag!  

 
Grenen hout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs! 

Bij NuBuiten.nl bestel je eenvoudig uw Grenenhout online; zo ben je er zeker van dat u gegarandeerd de laagste prijs te pakken heb, dat het Grenenhout razendsnel geleverd kan worden én dat je kan rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Wil je het Grenenhout liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook! (op afspraak) Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Grenenhout. 

grenen regels biels nubuiten showroom hardinxveld-giessendam