Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Bladvanger

Ervaar jij vaak problemen met verstoppingen in je hemelwaterafvoer? Onze bladvanger is de oplossing voor jou! Dankzij onze innovatieve producten zijn verstoppingen verleden tijd en wordt jouw hemelwaterafvoer efficiënt ontdaan van bladeren en andere obstakels. Kies voor onze bladvanger voor een probleemloze afvoer.

Bladvanger  

Veel verstoppingen in je hemelwaterafvoer? De bladvanger is dan echt iets wat jij zoekt. Verstoppingen zijn met de bladvanger verleden tijd.  

Wat is een bladvanger? 

Bladvangers zijn er in verschillende soorten en maten. In ons assortiment vind je het boldraadrooster als bladvanger. Deze zijn bedoeld om bladeren/ vogels weg te houden van je schutting of hemelwaterafvoer. Door het boldraadrooster op pijp aan te brengen voorkom je verstoppingen op moeilijke plekken. Het rooster is eenvoudig te bevestigen door de onderste delen te verbuigen tot het past op de pijp. Bij ons vind je ook verschillende maten roosters. Het is belangrijk om de binnendiameter aan te houden van de pijp. Staat de maat die jij nodig hebt er niet tussen? Neem dan een maatje groter. Bij deze bladvanger komt de maat niet zo heel precies, omdat het boldraadrooster eenvoudig te verbuigen is. 

Bij ons vindt je verschillende bewerkingen. We snappen dat het soms een beetje onoverzichtelijk is. Daarom hebben we het in het kort even uiteengezet. 

Gegalvaniseerd: 

Een gegalvaniseerd boldraadrooster heeft een coating van zink op het metaal. Deze zinklaag voorkomt erge roest. Gegalvaniseerd is iets minder sterk dan RVS. Let goed op bij het plaatsen dat er geen krassen opkomen. Hierdoor kan er snel roest komen op de bekraste plekken.  

RVS: 

Dit wordt gemaakt door gesmolten staal te mengen met gesmolten chroom. Hierdoor is het staal goed bestand tegen roest en is het zeer sterk. RVS is zeer populair, maar een nadeel is echter wel dat roestvrij staal een stuk duurder is dan gegalvaniseerd.  

Het boldraadrooster moet bevestigd worden op de regenpijp. Deze is ook verkrijgbaar in ons assortiment. Van zink tot PVC. Alles voor een hemelwaterafvoerzet vind je in ons assortiment.  

Vragen of advies nodig? 

Onze experts zijn eenvoudig te bereiken en staan klaar voor jouw vragen. Wil je de bladvanger in actie zien? Bezoek ons Experience Center in Hardinxveld- Giessendam. Deze ligt lokaal gelegen in Nederland.

bladvanger voor dakgoot afwattering filter