Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Kinderpicknicktafel

Voor de allerkleinste een leuke eetplek creëren in de zomer? Bij NuBuiten hebben wij een ruim aanbod met onze kids-only tafels. Beschikbaar in verschillende maten en types vind je onze Vuren en Grenen kinderpicknick tafels!  

Kinderpicknicktafel  

Een eetplek voor de allerkleinste creëren, doe je gemakkelijk snel en voordelig met de kinderpicknicktafels!

Waarom een kinderpicknicktafel? 

Deze tafels zijn speciaal geschikt voor de allerjongste en perfect om aan te kleuren of tijdens een kinderfeestje. Zo voorkom je dat er geklommen moet worden en wordt er gedacht aan een stukje veiligheid. De tafels zijn glad afgewerkt waardoor de uiteindes splintervrij zijn!  

Vuren of Grenen picknicktafel? 

Beide zijn zeer populair en van een naaldhoutsoort, ook bij deze 2 houtsoorten zijn er een aantal verschillen. 

Grenen is over het algemeen wat donkerder en er zijn meer knoesten aanwezig, beide houtsoorten zullen na impregnatie 10-15 jaar meegaan. Vurenhout is daarentegen net iets voordeliger dan Grenenhout. Wij raden wel aan om bij een onbehandeld product jouw tuinmeubel te behandelen met een impregnatie. 

Onder druk geïmpregneerd, wat is dit precies? 

Dit is de beste optie voor het verduurzamen van het hout, het hout wordt onder vacuüm geïmpregneerd. Hierbij wordt het hout in een grote ketel geplaatst, welke vervolgens onder vacuüm getrokken wordt. Vervolgens zal hier het impregnatiemiddel aan worden toegevoegd wat als ware in het hout wordt geperst zodat dit goed doordringt in het hout. 

Hoe wordt een picknicktafel geleverd? 

Er zijn 2 mogelijkheden, het meubel zal of worden geleverd in een bouwpakket met een duidelijke handleiding en bevestigingsmateriaal of gemonteerd. De onderscheiding hierin is makkelijk te maken, alle kinderpicknicktafels van het merk: Talen worden gemonteerd geleverd.  

Picknicktafels voor volwassenen?  

Kies je toch liever voor een wat grotere picknicktafel of een voor het hele gezin? Klik op de volgende link voor de grotere modellen: Klik hier voor ons assortiment houten picknicktafels!   

Onze picknicktafels worden aangeboden in meerdere formaten en vormen, zo zit er voor iedereen wat bij! 

ronde picknicktafel vuren tafel kindertafel buitentafel picknick tafels voor kinderen tafel voor de kids hout grenen vuren