close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

EPDM accessoires

Op zoek naar EPDM accessoires? Het juiste bevestigingsmateriaal of toch naar een geschikte dakdoorvoer, wij helpen je hiermee graag verder. 

EPDM accessoires  

Op zoek naar EPDM accessoires? Het juiste bevestigingsmateriaal of toch naar een geschikte dakdoorvoer, wij helpen je hiermee graag verder. 

In de ze categorie vindt je alle toebehoren voor een EDPM dak van lijm, tot hulpstukken van ronde dak doorvoeren tot vierkante hemelwaterafvoer. Bij NuBuiten bieden hebben wij hierin een ruim assortiment zodat er voor ieder wat tussen zit en je in 1 keer jouw project kan afronden. 

Welke EPDM accessoires zijn er en wat kan ik ermee? 

Om je in het kort duidelijk uit te leggen wat het precies is lichten wij het hieronder kort en bondig graag toe: 

Hecht-Bodem- en contactlijm: Wij bieden 3 soorten lijm aan graag lichten we toe waarvoor dit wordt gebruikt. Contactlijm wordt gebruikt voor de verlijming van EPDM dakdoorvoeren en/of de openstaande randen van jouw EPDM dak. Hechtlijm zal ervoor zorgen dat jouw EPDM dakrol vastzit aan het hout of metaal en is dan ook dubbelzijdig. Bodemlijm is daarentegen hetzelfde alleen kan niet gebruikt worden bij een metalen dak. 

Spuitlijm in drukvat: Opzoek naar lijm voor professional gebruik? Deze contactlijm is dan ideaal en zowel voor de bodem, naden als randen 

Koepel, inwendige en uitwendige hoek: Zit er in jouw project een hoek? Onze prefab hoeken zijn hiervoor ideaal om toe te passen. 

Ronde dakdoorvoer: Een ronde dakdoorvoer zorgt voor bij een platdak een verbinding te maken tussen het dak en de regenpijp. Hierdoor wordt het water afgevoerd en deze doorvoer loopt recht naar beneden t.b.v. een ronde regenpijp. 

Daktrimschroef: Deze schroeven zijn benodigd voor het vastzetten van jouw EPDM daktrimset 

Aandrukroller: Voor het extra aandrukken van het EPDM folie/dakdoorvoer. 

Vierkante dakdoorvoer: De functie is hetzelfde als bij een ronde doorvoer, het verschil is dat deze doorvoer het water moet afvoeren naar de zijkant(zijuitloop) en niet als onderuitloop. 

EPDM sealant: Ook wel beter bekend als kit, essentieel voor het verlijmen van 2 stukken EPDM folie of voor het vastzetten van een doorvoer/daktrim. 

Hemelwaterafvoer: Naast ons assortiment aan dakdoorvoeren bieden wij ook dit product aan, dit zorgt ervoor dat de zij of onderuitloop schuin afloopt en niet recht naar beneden zoals bij de dakdoorvoer. 

Assortiment EDPM pakketten: 

Bij onze dak accessoires is een dakpakket nodig, klik hieronder om eerst jouw dakpakket te bestellen: Klik hier v oor onze EPDM dakpakketten.   

Om jouw dak een beschermde laag te geven en ervoor te zorgen dat deze waterdicht is bieden wij onze dakpakketten aan. 

Assortiment Daktrimmen: 

Of je nu opzoek bent naar een extra stukje luxe of extra stevigheid bij het vastzetten van jouw dakfolie is de daktrim zeer populair. Bij NuBuiten vindt je dit product in verschillende breedtes en kleuren. Klik hier voor onze daktrimmen.  

Advies nodig:  

Kom je er nog niet helemaal uit of wens je nog wat extra advies wat er voor jouw project het meest geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice we staan graag voor je klaar! 

Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice.   

epdm aandrukroller accessores overkapping dak daktrim epdm accessoires dak overkapping bitumen band epdm band afwerking dakranden accessoires