Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Balken

Douglas Houten balken en gordingen voor ieder project, groot of klein. Douglas balken worden gebruikt voor het realiseren van diverse dakprojecten.

Welke breedte wil je?

Douglas balken & gordingen

Douglas Houten balken en gordingen voor ieder project, groot of klein. Douglas balken worden gebruikt voor het realiseren van diverse dakprojecten. Ook in de tuin kunt u deze balken gebruiken voor allerlei doelstellingen. De gording, ook wel ligger genoemd, is een douglas houten balk die horizontaal op het dak wordt geplaatst. De gording ondersteunt dus het dak. De balk wordt direct op de bouw bevestigd. Van tevoren is het belangrijk om uit te rekenen welke afstand er tussen de gordingen moet komen.

Douglas balken kopen

Vind de perfecte balk of gording in onze webwinkel. Ben je op zoek naar een geschaafde, fijnbezaagde of groen geïmpregneerde douglas balk of gording? Ons aanbod is groot en altijd de beste prijs voor jouw klus. Je kunt jouw douglas hout laten bezorgen, of haal het af bij één van onze afhaallocatie’s door heel Nederland en België!  Advies nodig? Of wil je een douglas oplossing laten realiseren door één van onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze douglas experts helpen je graag!

Douglashout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestel je gemakkelijk en snel jouw Douglashout online; zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs betaald, dat het douglas hout snel geleverd kan worden én dat je kan rekenen  op onze service en ondersteuning. Wil je liever de douglas balken afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze mooi en ruim opgezette Experience Center in Hardinxveld-Giessendam en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Douglas balken.