Vlonder accessoires

Op zoek naar vlonder accessoires? Worteldoek of een vlonder met onderhoudsproducten? Dat vind je hier!

Welke vlonder accessoires zijn er? 

Vlonder accessoires voor verduurzamen 

Een goede manier om de duurzaamheid van je vlonder te verhogen is door een het vlonder accessoire worteldoek te gebruiken. Een worteldoek is een soort plastic net wat je onder je vlonder aanbrengt. Het voorkomt dat wortels van bomen en struiken in je vlonder groeien en zo de grond onder de vlonder losweken. Een andere manier om je vlonder te verduurzamen is door beits of olie toe te passen. Kijk hier voor een overzicht van alle mogelijkheden. 

Vlonder accessoires voor bevestiging

De houten vlonders worden bevestigd met vlonderschroeven, veel composiet vlonders wordt bevestigd met clips. Kijk bij de beschrijving van de vlonder welke bevestigingsmaterialen je nog hebt. 

Vlonder accessoires voor de constructie

Naast de gebruikelijke onderregels, kun je voor je vlonder netjes afwerken vlonder accessoires zoals met afwerklatten en -kappen. Daarnaast raden we het gebruik van stelvoeten aan. Vooral in plaatsen waar de grond kan zakken. Zo kun je je vlonder later nog een keer ophogen. 

Zo, nu ben je een stuk wijzer over welke vlonder accessoires je waarvoor je kunt gebruiken. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice

Vlonder accessoires - stelvoeten Vlonder accessoires - clips_ Vlonder accessoires - Worteldoek