Onze merken

Gardenlux

Gardenlux Stones & Paving is een allround leverancier van sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen.

Terug naar onze merken
hello banner background image

Assortiment

Over Gardenlux

Wij willen altijd innoveren en ons aanbod vernieuwen. Met natuurlijk een scherp oog voor de prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwe trends zetten we radendsnel in de etalage, zo lopen we altijd voorop in de tuinwereld. Wat jouw wensen of voorkeuren ook zijn, Gardenlux heeft met haar uitgebreide assortiment aan iedereen gedacht. 

Van vrijstaande villa tot tussenwoning; dankzij het uitgebreide assortiment in stijlen en prijsklassen kan Gardenlux elke tuinwens vervullen. Gardenlux weet dat onder andere sierbestrating aan vele eisen moet voldoen, qua materiaal, kleur en onderhoud. Natuurlijk altijd mooi van uiterlijk, maar ook gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en makkelijk in onderhoud. Wie bijvoorbeeld geniet van een zomerse barbecue wil zonder zorgen vet- en wijnvlekken van de terrastegels kunnen verwijderen. 

Na de oprichting in 2004 heeft Gardenlux al snel de tuinwereld veroverd. Het netwerk is inmiddels groter dan 130 dealers in Nederland – van Groningen tot aan Limburg. Onze collectie wordt uitsluitend geleverd bij aangesloten dealers. Zij geven je graag vakkundig advies over de juiste materialen en goed onderhoud.

Producten

De highlights van het assortiment

block background
Klinkers
Vanaf €27,50
Bekijk in onze showroom!
block background
Split en grind
Vanaf €1,60
block background
Elementen
Vanaf €3,50

Projecten

Wat onze klanten met Gardenlux producten maakten

block background
block background

Categorieën

Waar Gardenlux in uitblinkt

Vragen?

Heeft u nog vragen over het assortiment van Westwood? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Neem contact op