Onze merken

Hillhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je geen tuin van grote afmeting voor nodig, want de kracht van Hillhout ligt in het optimaal benutten van je tuin.

Terug naar onze merken
hello banner background image

Over Hilhout

Met Hillhout geniet je het hele jaar door. Daar heb je niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig. Want de kracht van Hillhout is juist dat zij je in staat stellen je tuin optimaal te benutten en elk seizoen volop mee te beleven. Dit doen ze niet alleen met fraaie overkappingen die je langer van het buitenleven laten genieten. Maar ook met handige tuinkasten, sierlijke bloembakken en romantische tuinhuisjes waarmee je een perfect ingerichte buitenplaats om te kokkerellen en eindeloos na te tafelen creëert. Wat, hoe en waar je ook wilt. 

Het assortiment van Westwood is er eentje waarop wij volledig kunnen vertrouwen. Onze bestseller lijst staat vol met Westwood-producten, die al vele klanten blij hebben gemaakt. Om deze constante kwaliteit te kunnen behalen heeft Westwood veel uit de kast getrokken.

Bovendien investeer je met Hillhout in kwaliteit. In kwaliteit van leven, duurzaamheid en milieu. Waarden waar we als Hillhout al jarenlang op inzetten. Met het nodige succes, want wat in 1970 begon als een eenmanszaak in houten tuinhekken is uitgegroeid tot een internationaal en trendsettend merk. Daar zijn we natuurlijk trots op. Voor alle productinformatie, advies en overige informatie kun je terecht bij de Hillhout dealer.

hillhout zadeldakschuur

Producten

De highlights van het assortiment

block background
Kapschuur Premium
Vanaf €3070,-
block background
Kapschuur Excellent
Vanaf €6390,-
block background
Terrasoverkapping
Vanaf €2530,-

Projecten

Wat onze klanten met Hillhout producten maakten

block background
block background

Categorieën

Waar Hillhout in uitblinkt

Vragen?

Heeft u nog vragen over het assortiment van Hillhout? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Neem contact op