Onze merken

Trendhout

Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma tuinproducten van Douglas hout. Een wereld vol mogelijkheden om vier seizoenen lang samen met uw gezin, familie en vrienden te kunnen genieten van uw tuin.

Terug naar Onze merken
hello banner background image

Over Trendhout

De producten van Trendhout worden gefabriceerd uit de houtsoort douglas of larix, een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Dit wat donker gekleurde hout wordt na uitdroging steeds harder en heeft zelfs onbehandeld een levensduur van tien tot vijftien jaar. Vanzelfsprekend kunt u deze levensduur sterk verlengen met de juiste behandeling. Al het hout dat Trendhout gebruikt is gecertificeerd door het Forest Stewardschip Council en heeft dus het FSC® certificaat.

Een tuinhuis is met name een populaire uitbreiding van het woongenot voor mensen die achter in hun tuin meer zon hebben dan op het terras bij het huis. Een buitenverblijf op een zonnige plek kan uw ‘tuinseizoen’ flink verlengen. Als u een tuinhuis wilt plaatsen voor nóg meer plezier van uw tuin, dan helpen wij u graag een keuze maken uit het assortiment van Trendhout. Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn, qua ruimte en zonligging, zodat u een goed onderbouwde keuze kunt maken.

Producten

De highlights van het assortiment

block background
Buitenverblijf Refter
Vanaf €3259,-
block background
Buitenverblijf Siena
Vanaf €3930,-
block background
Buitenverblijf Florence
Vanaf €4795,-

Projecten

Wat onze klanten met Trendhout producten maakten

Categorieën

Waar Trendhout in uitblinkt

Vragen?

Heeft u nog vragen over het assortiment van Westwood? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Neem contact op