Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Trendhout Zadeldakschuur

De kapschuren van Trendhout zijn mooi, stevig en van goede kwaliteit. Zoekt u iets exclusiefs of juist een degelijk kapschuur? Dan is het merk Trendhout het beste wat er bij u past. Wilt u advies? Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Zadeldakschuur

Bij NuBuiten bieden we u een ruim aanbod aan kwaliteits zadeldakschuren. Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn we uitstekend in staat om uw zadeldakschuur naar volle tevredenheid te realiseren! Zoals u mag verwachten hebben we op ons showterrein een aantal zadeldakschuren opgebouwd om u een juiste impressie te kunnen geven van uw toekomstige aanwinst. U bent dan ook van harte welkom om sfeer te komen proeven in Hardinxveld-Giessendam. U kunt op uw gemak de buitenverblijven bezichtigen en advies inwinnen bij onze specialisten. Wij nemen graag de tijd voor u, misschien wordt u wel net zo enthousiast over onze schuren als ons .. !