Onze merken

Carpgarant

Carpgarant producten worden gekenmerkt door een uniek ontwerp, hoogwaardig materiaal en duurzame producten.

Terug naar onze merken
hello banner background image

Over Carpgarant

Carpgarant is een merk van Carpentier Tuinhout, opgericht in 1921 als handelsbedrijf in hout. In bijna 100 jaar heeft het bedrijf een grote expertise en gerenommeerde naam opgebouwd. Onze medewerkers zijn constant op zoek naar het mooiste hout en de beste ontwerpen, passend bij de Nederlandse tuin. Carpgarant is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van tuinhout met een uitgebreid dealernetwerk. hoogwaardig materiaal en een gebruiksvriendelijke constructie. Bovendien staan zij voor duurzame producten.

De tuin is bij uitstek de plaats waar jij je lekker voelt. De plaats waar je beschutting vindt en je terug kunt trekken. De ideale manier om dit te doen, is met tuinhout van Carpgarant. In onze ruime collectie vind je altijd precies dat product waar jouw tuin behoefte aan heeft.

Het assortiment is het resultaat van een constante zoektocht naar het mooiste hout en de beste ontwerpen – wij weten waar de Nederlandse tuin behoefte aan heeft. Voor elk budget en voor elke smaak vind je bij Carpgarant een prachtig en uitgebreid assortiment.

CarpGarant - Logo

Producten

De highlights van het assortiment

block background
Overkapping Excellent
Vanaf €3060,-
block background
Schuttingschermen
Vanaf € 99,-
block background
Vlonderplanken
Vanaf €32,-

Projecten

Wat onze klanten met Carpgarant producten maakten

block background

Categorieën

Waar Carpgarant in uitblinkt

Vragen?

Heeft u nog vragen over het assortiment van Westwood? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Neem contact op