Onze merken

Tytane

Tytane levert een waterdichte kwaliteit, daarom is het een van onze favoriete merken!

Terug naar onze merken
hello banner background image

Assortiment

Over Tytane

Tytane is een EPDM systeem leverancier en levert unieke EPDM producten. Tytane EPDM is verkrijgbaar in verschillende systemen voor specifieke toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie.Tytane biedt de ideale oplossing voor elke mogelijke verwerker, van aannemer tot installateur en van dakdekker tot onderhoudsbedrijf. Tytane EPDM is oersterk en bestand tegen extreme temperaturen. Door de zeer lange levensduur is Tytane EPDM een uiterst duurzaam product, dat wel tot 50 jaar kan meegaan na installatie. Of het nu gaat om een dakkapel, garagedak, grote bedrijfs of fabriekshal overal is een passend Tytane EPDM systeem voor.

Tytane EPDM dakbedekking is een duurzaam, hoogwaardig EPDM rubber membraan.Tytane EPDM dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelasting-factor, een levensverwachting van wel 50 jaar en is rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekkingen. Daarmee biedt Tytane EPDM de mogelijkheid om schoon, veilig en snel een duurzaam dak te plaatsen.

Tytane EPDM membranen (EPDM dakbedekking) hebben een standaard dikte van 1,30mm. Desgewenst zijn deze uiteraard leverbaar in diverse andere diktes. Op Tytane EPDM dakbedekking zit een productgarantie van 15 jaar. Dankzij de vulcanisatie-methode hebben de overlapverbindingen van Tytane EPDM dakbedekking een optimale sterkte en waterdichtheid. Het duurzame karakter en de gunstigemilieubelastingfactor van Tytane EPDM maken deze dakbedekking dan ook bij uitstek geschikt voor toepassing onder bijvoorbeeld groendaken.

Producten

De highlights van het assortiment

Bekijk in onze showroom!
block background
EPDM
Vanaf €178,-
block background
Daktrimmen
Vanaf €11,80
block background
Isolatie platen
Vanaf €15,75

Projecten

Wat onze klanten met Tytane producten maakten

block background
block background

Categorieën

Waar Tytane in uitblinkt

Vragen?

Heeft u nog vragen over het assortiment van Westwood? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Neem contact op