Onze merken

Outdoor Life Products

Alle producten van Outdoor Life Products kunnen terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van tuinhoutartikelen.

Terug naar onze merken
hello banner background image

Over Outdoor Life Products

Outdoor Life Group Nederland is de specialist op het gebied van productie en distributie van tuinhout & tuinhuizen. Ontdek de verschillende soorten houten tuinplanken, tuinschermen en onze geïmpregneerde tuinhuizen en blokhutten.

Outdoor Life Group is uw partner met een breed, sterk en hecht netwerk. We werken snel en kunnen altijd op meerdere resources vertrouwen. Omdat we de keten van grondstof tot distributie in eigen beheer hebben, garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Het bedrijf staat bekend om haar betrouwbare distributie aan retailers. Een hoge uitleveringsgraad is gegarandeerd. Outdoor Life Group ontwikkelt producten die inspelen op de meest actuele trends en ondersteunt je bij het inspireren van de eindgebruiker. Dat doen we onder andere met scherpe schapanalyses, perfecte (digitale en offline) productcontent, POS materialen, montage-instructies en werktekeningen.

Producten

De highlights van het assortiment

block background
Blokhutten
Vanaf €614,-
block background
Garages
Vanaf €4309,-
block background
Lounge ragnar
Vanaf €2299,-

Projecten

Wat onze klanten met Outdoor Life producten maakten

block background
block background

Categorieën

Waar Outdoor Life in uitblinkt

Vragen?

Heeft u nog vragen over het assortiment van Westwood? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Neem contact op