Onze merken

Gardenas

Het Belgische bedrijf Gardenas ontwikkelt en fabriceert al meer dan 50 jaar duurzame tuinhoutproducten tegen een scherpe prijs.

Terug naar onze merken
hello banner background image

Over Gardenas

Duurzaamheid is een van de belangrijkste begrippen binnen Gardenas. Het is voor Gardenas een absolute prioriteit om de ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden.

Dit doet Gardenas door onder andere het gebruik van enkel herbruikbare grondstoffen in de producten te verwerken. Het hout wat gebruikt wordt, is enkel FSC®- of PEFC-gecertificeerd dennenhout uit landen in het hoge Noorden waar de aangroei van nieuwe bomen groter is dan de bomenkap. Zo groeien de bossen en kan er meer CO2 opgenomen worden.

Daarnaast groeien bomen uit dit gebied langzamer dan in onze streken wat resulteert in veel stabieler, steviger en duurzamer hout. Dankzij het moderne productieproces levert Gardenas producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, zodat producten niet alleen duurzaam zijn, maar ook nog eens relatief goedkoop!

Via een continue doorgedreven minimalisatie van de afvalstromen, de 100% recyclage van de houtresten en de keuze om uitsluitend met groene energie te produceren mag Gardenas u gerust stellen dat de producten ‘écht groen’ zijn.

Producten

De highlights van het assortiment

block background
Blokhut vuren
Vanaf €614,-
block background
Blokhut groen geïmpregneerd
Vanaf €614,-
block background
Blokhut met luifel
Vanaf €614,-

Projecten

Wat onze klanten met Gardenas producten maakten

block background
block background

Categorieën

Waar Gardenas in uitblinkt

Vragen?

Heeft u nog vragen over het assortiment van Westwood? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!

Neem contact op