Klantenservice

Voor je koopt

 

We willen je graag informeren over de producten die we verkopen. Lees het onderstaande goed door voordat je overgaat tot de aanschaf van (hout) producten.

Zo willen we je wijzen op de diverse vormen, oppervlakte variaties, kleurverschillen en andere processen van hout.

hello banner background image
block background

Wat je moet weten over ons Experience Center

Als je online op zoek bent naar de juiste producten en behoefte hebt aan een fysieke bezichtiging, verwelkomen wij je graag in ons Experience Center. Ons Experience Center is opgezet als een toonaangevende inspiratiebron voor buitenleven. Hier kun je wandelen in onze showtuinen, diverse overkappingen bekijken, je laten fascineren door onze terrastegels, en nog veel meer ontdekken. Om je goed te oriënteren, raden we je aan om voorafgaand aan je bezoek aan ons Experience Center onze website te raadplegen en uitgebreid ideeën op te doen.

Ons toegewijde serviceteam staat dagelijks voor je klaar om deel uit te maken van jouw buitenleven-avontuur en je te helpen bij het realiseren van jouw droomtuin. Daarom benadrukken we het belang van het maken van een afspraak voordat je langskomt. Met een afspraak richten we onze volledige aandacht op jou, leren we je persoonlijk kennen, begrijpen we je wensen en creëren we samen de perfecte buitenruimte.

Afspraak maken

Wat we je willen vertellen over hout

Bij NuBuiten hebben wij een voorliefde voor natuurproducten. In de werking van hout ziet de één beperkingen, maar zien wij een onweerstaanbare charme. Om deze reden zijn wij gespecialiseerd in houten producten voor binnen- en buitenleven. Hout leeft; soms ontstaan er spleten of trekt het wat krom, maar dit materiaal zal nooit uit de tijd raken. Ook hebben deze processen geen invloed op de duurzaamheid van het product. Hout heeft regelmatig onderhoud nodig. Lees onze tips om zo goed mogelijk voor hout producten te zorgen! Wanneer je de beschreven processen en variaties onoverkomelijk vindt, raden we je aan niet over te gaan tot het kopen van houtproducten. Kijk dan eens bij onze aluminium terrasoverkappingen of overige blokhutten. Voor de beschreven situaties kunnen geen reclamaties ingediend worden. 

block background

Hout
een duurzaam natuurproduct

Hout leeft…

Dit is het karakter van een houten en duurzame overkapping. Lees hier hoe dit eruit kan zien en wat je ertegen kunt doen als het ongewenst is:

block background
Vorm en oppervlakte variaties
Variaties zoals krommingen, scheuren en kwatsen horen bij houtproducten.
Lees verder
block background
Kleurverschillen en andere processen

Op welke manier beïnvloed impregnatie de kleur van het hout? Wat kan ik doen tegen schimmel? 

Lees verder
block background
Onze houtsoorten

Ben je benieuwd hoe duurzaam Douglas is. Of wat het verschil is tussen grenen en vuren? Hier lees je meer over onze verschillende houtsoorten. 

Lees verder

Vragen?

Heb je een andere vraag over een product? Neem dan contact op met één van onze experts of laat je informeren in de showroom.