Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Castellation Pro 35 gevelbekleding

Met onze composiet gevelbekleding planken geef je je wanden een moderne en sfeervolle uitstraling. De composiet planken zijn een duurzaam en ecologisch alternatief voor hardhout en hebben brandklasse D. De composietprofielen (composiet is een mix van hout en kunststof) zijn dankzij de Ultrashield co-extrusie laag zeer kleurvast, onderhoudsvriendelijk, vuilafstotend en UV-bestendig.  Ze zijn uitstekend geschikt voor gebruik in een overkapping of of op je gevel.

Als je hout of composiet planken op je gevel plaatst dan moet dit uiteraard wel veilig zijn. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen brandklasse A tot en met brandklasse E. Waarbij brandklasse A geeft aan dat het product onbrandbaar is, terwijl brandklasse E staat voor een zeer brandbaar product. Bekijk voor meer informatie het bouwbesluit met voorschriften, een bouwwerk moet altijd voldoen aan die voorschriften.