Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Bevestigingsmiddelen

Bij het kiezen van bevestigingsmiddelen voor jouw project, is het belangrijk om te overwegen wat voor soort materiaal je gaat gebruiken en hoe zwaar het materiaal is. Daarnaast moet je ook de juiste maat en type bevestigingsmiddel kiezen, afhankelijk van het oppervlak waarop je het gaat gebruiken. Als je twijfelt over welke bevestigingsmiddelen je nodig hebt of hoe je ze moet gebruiken, raadpleeg dan één van onze professional voor advies.

Bevestigingsmiddelen bij NuBuiten

Bevestigingsmiddelen voor jouw buiten project, of het nu bevestigingsmiddelen zijn voor jouw schutting, overkapping of een ander DIY project kijk dan niet verder. Bij NuBuiten vind je alles voor deze hout projecten. Bevestig een Douglas houten balk aan de meur met een van onze houtverbindingen of schroef de vlonder in elkaar met de juiste schroeven. Voor iedere klus vind je de bevestigingsmaterialen! 

Bevestigingsmiddelen kopen

Schroeven of spijkers wat is de juiste keuze? Lees hier alles over bij ons productadvies. Vrijwel al onze bevestigingsmiddelen zijn direct online te bestellen in de webwinkel; je kan jouw bevestigingsmiddelen laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons afhalen. Heb je eerst advies nodig, of wil je een andere oplossing laten realiseren door onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze experts adviseren u graag! 

Bevestigingsmiddelen online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs! 

Op NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw bevestigingsmiddelen online; zo ben je er 100% zeker van dat je de laagste prijs betaald, de bevestigingen snel in huis hebt en kan rekenen op advies en service van onze experts. Wil je de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom langs in ons experience center in Hardinxveld-Giessendam waar ons verkoopteam klaar staat om je, onder het genot van een kopje koffie, te adviseren voor jouw project! Kom langs tijdens de openingstijden of  maak een afspraak voor een advies gesprek.

Bevestiging Bevestiging voor in de tuin Bevestiging bij NuBuiten