De grote tuinverbouwing logo

4

Van ‘nieuwbouw zandbak’ tot gezellige kindvriendelijke droomtuin. Ivo bokst het zo voor elkaar! Met als eyecatcher de moderne Hillhout Overkapping Prestige, met rabat wanden en glazen deuren! Zet dat wijntje maar vast klaar!   

block background

Thessa en Sebastiaan zijn net verhuisd. Het huis is zo goed als af, maar de tuin is nog een grote zandbak. Hoog tijd om het team in te schakelen!

Boven aan het wensenlijstje van Thessa en Sebastiaan staat een overkapping. Nu, Ivo weet daar wel raad mee! Hij kiest voor het buitenverblijf Prestige van het merk Hillhout. Het buitenverblijf is vervaardigd van geschaafd Lariks/Douglas, wat het buitenverblijf een modern uitstraling geeft. Ivo plaatst daarnaast wanden van Zweeds rabat en een schuifwand van glas zodat je de overkapping helemaal kunt afsluiten. Een heerlijke plek om eindeloze avonden in te vertoeven! 

Tip!

Heb jij net als Henk en Edith last van verzakkingen in de tuin? hebben Poort op stalen frame.

Neem contact op met een specialist

Het buitenverblijf Prestige doet zijn naam eer aan! 

Geloof het of niet, deze vorstelijke overkapping is gewoon een bouwpakket! In de bijbehorende handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het buitenverblijf kunt opbouwen. Je kunt daarnaast naar wens spelen met wanden, ramen en deuren. Als gevelbekleding koos Ivo voor zwart gespoten Zweeds rabat. Dat zijn planken met inkeping, waardoor de planken prachtig in elkaar vallen. Een buitenverblijf om mee te pronken! 

block background

Bekijk het fragment

block background

De finishing touch? Een glazen schuifdeur!

De grote tuinverbouwing logo
Bekijk meer fragmenten