Ontdek NuBuiten

Onze keurmerken

hello banner background image

Naast kwalitatief hout is kwalitatieve service een van de belangrijkste onderdelen van ons bedrijf. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Het keurmerk wordt onder andere door de consumentenbond ondersteund. U kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk veilig zijn, strevend naar de meest eerlijke handel.

Lees meer

Naast duurzaam hout, zet NuBuiten zich ook in voor de opleiding van vakmensen. Mensen kunnen bij ons stage lopen om zo de kneepjes van het vak te leren. In de afgelopen jaren hebben we al ontzettend veel mensen opgeleid, die ons team blijvend kunnen versterken!

Lees meer

Met dit keurmerk proberen wij ons te onderscheiden in de houthandel. Het Houtzeker keurmerk is een uniek standaard op het gebied van kwaliteit en productie. Met dit keurmerk weet u zeker dat u de beste en eerlijkste producten koopt.

Open Houtzeker.nl

Eurt staat voor European Timber Regulation. Het is de Europese houtverordening die tegen de illegale handel van hout in gaat. Onder illegaal hout verstaan we hout dat gekapt is in strijd met de wetgeving van dat land. NuBuiten voldoet aan deze houtverordening.

Lees meer

De CE-markering is geen keurmerk te noemen, maar eerder een markering. De markering is op veel producten te vinden. In onze branche is deze bijvoorbeeld aangebracht op speeltoestellen. Met het aanbrengen van de CE-markering geeft de fabrikant aan dat het product aan alle Europese regels voldoet. De procedures voor het aanbrengen van de CE-markeringen zijn gebaseerd op EU-besluiten.

Lees meer

KOMO stelt eisen gericht op de kwaliteit van bouwproducten en controleert die kwaliteit ook. KOMO is in principe niet gericht op de milieuprestatie van producten. Het label garandeert bij geïmpregneerd hout dat de bestrijdingsmiddelen goed in het hout gefixeerd zijn. Deze kwaliteitskenmerken geven ook de garantie dat het product relatief minder milieubelastend is, omdat het emissies van formaldehyde en bestrijdingsmiddelen vermindert.

Lees meer

Onze passie voor hout vertaalt zich niet alleen naar de kwaliteit van onze producten. Bij NuBuiten zien we onze liefde terug in het respect voor de bossen, die het gebruik van hout mogelijk maken. Om te garanderen dat je bij ons hout koopt dat het waard is om verwerkt te worden, maken wij gebruik van het FSC® keurmerk.

Lees meer