Westwood | Buitenverblijf Vrijbuiter | 400 x 300 cm | C3

thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
credit_card
Betalen zoals u wilt
Vooraf, bij levering of achteraf
local_offer
Scherpste prijzen
Met de NuBuiten Laagste Prijs Garantie

Westwood | Buitenverblijf Vrijbuiter | 400 x 300 cm | C3

OFFERTE AANVRAGEN

Liever een vrijblijvende offerte in je mailbox? Vraag er hier één aan.

Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
credit_card
Betalen zoals u wilt
Vooraf, bij levering of achteraf
local_offer
Scherpste prijzen
Met de NuBuiten Laagste Prijs Garantie
Artikelomschrijving
Westwood | Buitenverblijf Vrijbuiter | 400 x 300 cm | C3
SKU nummers: WWVRB300400C3

Geniet van het buitenleven onder je eigen Douglas overkapping! De overkapping biedt een beschutte plek in uw tuin, waar je het hele jaar door van je tuin kunt genieten.

 

Douglas Vrijbuiter 400 x 300 cm

Douglas overkapping Vrijbuiter heeft een breedte van 330 cm en een diepte van 265 cm. De nokhoogte van het buitenverblijf 250 cm, de doorloophoogte van de overkapping is 210 cm. De Vrijbuiter heeft aan ruime overstek aan de voorzijde en rechter- en linkerzijkant van 40 cm waardoor je heerlijk droog onder u buitenverblijf kunt zitten.

 

Combinatie 3

Combinatie 3 bestaat uit het basispakket en een zij- en achterwandmodule. De wandmodules bestaan uit blanke zweeds rabat planken van 195 mm breed, regelwerk en bevestigingsmateriaal. De zweeds rabat planken zijn standaard onbehandeld, maar kunnen in diverse kleuren geleverd worden. Zie hiervoor de optie 'Kleur wanden' en selecteer de gewenste afwerking. Indien u de wanden wenst in blokhutprofiel of rhombusprofiel kunt u met ons contact opnemen.

 

Douglas constructie

Het Douglas Vrijbuiter Buitenverblijf is vervaardigd van duurzaam fijnbezaagd Douglas, waardoor het buitenverblijf onbehandeld een minimale levensduur heeft van 15 jaar. Douglas heeft door zijn vlamstructuur en rode kleur een warme en eigentijdse uitstraling. Met het uitdrogen wordt het hout steeds harder en onbehandeld zal het hout uiteindelijk een mooie natuurlijke grijze kleur krijgen. De douglas Vrijbuiter is gemaakt van fijnbezaagd douglas hout, wat een robuuste uitstraling geeft en de houtstructuur tastbaar maakt. De staanders en ringbalken zijn kwartiers gezaagd, om de kans op scheurvorming te verkleinen. Voor meer informatie over Douglas hout, klik hier.

 

Fundering

Bij een overkapping is de fundering van groot belang, een goede fundering voorkomt verzakkingen en zorgt voor een langere levensduur van de constructie. De fundering kan bestaan uit een betonpoer, gestort beton, een vlonder op palen of een schroeffundering. Opsluitbanden of funderingsbalken voorkomen optrekkend vocht in de wanden en verlengen de levensduur van de overkapping.

 

Dak

Het platte dak is opgebouwd uit gedroogd en geschaafd douglas dakbeschot en waterdicht afgewerkt met EPDM dakfolie, een EPDM dakdoorvoer, aluminium daktrim en de benodigde lijm. Daarnaast is er een hemelwaterafvoerset verkrijgbaar in pvc en zink.

 

Behandeling

Om de Douglas kleur te behouden en vergrijzing te voorkomen kan gebruik gemaakt worden van een buitenbeits. Dit voorkomt niet alleen vergrijzing, maar verlengt ook de levensduur van de constructie. Behandel circa elke 5 jaar het Douglas hout met buitenbeits om de optimale kleur te behouden en levensduur te verlengen.

 

Levering als bouwpakket

Het buitenverblijf bestaat uit een bouwpakket van voorbewerkte, gezaagde en ingekeepte onderdelen, waarbij een aantal onderdelen nog afgekort dienen te worden. Daarnaast leveren wij het buitenverblijf inclusief een duidelijke handleiding, waardoor het buitenverblijf eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen is.

 

Inhoud

·        1 x Douglas constructie 400(B) x 300(D) cm

·        1 x Dakbedekking: EPDM-rubberfolie met hemelwaterafvoer en lijm

·        1 x Opbouwhandleiding

·        1 x Bevestigingsmateriaal

 

Afmetingen

·        Funderingsmaat: 330 (B) x 265 (D) cm

·        Buitenmaat dak: 408,8 (B) x 308,8 (D) cm

·        Hoogte: 250 cm

·        Doorloophoogte: 210 cm

 

Specificaties constructie

·        Staanders: 15 x 15 cm

·        Ringbalk: 15 x 15 cm

·        Gordingen: 7 x 15 cm

·        Schoren: 10 x 10 cm

·        Dakbeschot: 16 x 116 mm

·        Boeilijst: 25 x 250 cm

·        Afwerking met doken

·        EPDM dakbedekking

·        Aluminium daktrim

 

Meer mogelijkheden

Deze prachtige overkapping is naar eigen wens uit te breiden met wanden en/ of deuren en ramen. Zo creëert je jouw buitenverblijf helemaal naar wens! De wanden zijn verkrijgbaar in zweeds rabat, blokhutprofiel of sponningplank.

Wil je de overkapping door ons laten plaatsen of heb je vragen over deze overkapping? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

 

Combinaties

C1: Geen wanden

C2: Achterwand

C3: Achterwand en een zijwand

C4: Achterwand en twee zijwanden

C5: Achterwand en berging

Specificaties
ID
57677
EAN
7423428860880
Houtsoort
Douglas
Verduurzaming
Onbehandeld
Type
Buitenverblijf
Diepte dak cm
400 pc
Breedte dak cm
300 pc
Breedte funderingsmaat cm
400 pc
Diepte funderingsmaat cm
300 pc
Uitvoering
Vrijbuiter - Westwood
Afwerking
Fijnbezaagd
Mogelijkheid tot maatwerk
Ja
Type bouwpakket
Bouwpakket
Materiaal
Hout
Constructie verkrijgbaar in kleuren
Onbehandeld, Douglas kleur, Groen impregnatie, Bruin impregnatie, Wit gepoten, Grijs gespoten , Antraciet gespoten, Zwart gespoten, Lichtgroen gespoten, Grachtengroen gespoten
Wanden verkrijgbaar in kleuren
Douglas gespoten, Onbehandeld, Wit gespoten, Grijs gespoten , Antraciet gespoten , Zwart gespoten , Lichtgroen gespoten, Grachtengroen gespoten, Groen impregnatie, Bruin impregnatie
Vergelijk met soortgelijke producten
Andere klanten kochten of bekeken ook