Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Thermowood vlonderplanken

Filter op dikte:

Filter op breedte:

Thermisch modificeren is een nieuwe manier om vlonderplanken te verduurzamen. In korte tijd zijn de thermowood vlonderplanken enorm populair geworden. Misschien wat voor jou? 

Thermowood vlonderplank  

Onze Thermowood vlonderplanken zorgen voor een duurzame oplossing en jarenlang plezier!

Thermisch gemodificeerd hout 

Thermisch gemodificeerd is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van houtverduurzaming. Het hout is verduurzaamd met een specifieke warmtebehandeling, waarbij het hout wordt verhit tot minimaal 180 graden. Tijdens dit proces worden er geen chemische middelen toegepast. Dit zorgt voor een enorme groei in de populariteit van dit product. Met name zachthout is geschikt voor thermische modificatie, maar in principe kunnen alle houtsoorten thermisch behandeld worden. Het kan zelfs zo zijn dat het zachthout van duurzaamheidsklasse 5 naar klasse 2 gaat of in sommige gevallen klasse 1 . Voor andere houtsoorten kan het ook voordelen bieden, maar de vooruitgang in duurzaamheid zal daar minder opmerkelijk zijn. 

Verschillende varianten thermowood

Momenteel vind je in ons assortiment diverse soorten thermisch gemodificeerd hout, namelijk Essen, Vuren en Grenen vlonderplanken. Over het algemeen zijn deze houtsoorten makkelijk te verwerken. Met de juiste montage en het juiste onderhoud geniet je jarenlang van je terras of gevelbekleding.  

Thermowood kopen  

Vrijwel al onze Thermowood vlonderplanken zijn direct online te bestellen in de webwinkel; u kunt uw Thermowood vlonderplanken laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen(op afspraak). Heeft u eerst advies nodig of wilt u een Thermowood oplossing laten realiseren door onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze Hardhout experts adviseren u graag!  

Thermowood regels online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestelt u eenvoudig uw Thermowood online; zo bent u er zeker van dat u gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Wilt u het Thermowood liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook! (op afspraak) Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Thermowood vlonderplanken. 

thermowood vlonderplanken