Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Dekkende beits

Dekkende beits 

Bescherm hout tegen vocht, UV straling en schimmelaanslag door middel van een dekkende beits. Een dekkende beits verlengt tevens de levensduur van uw hout, een win win situatie! 

Dekkende beits 

Wij raden te allen tijde aan het hout te bewerken met een (dekkende) beits. Hierdoor is jouw hout beschermt tegen vocht, UV straling en schimmelaanslag. Met een dekkende beits kan je iedere gewenste kleur geven aan jouw schutting, overkapping of buitenverblijf. Hierdoor kan je een unieke en persoonlijke uitstraling geven aan uw tuin!   

Dekkende beits kopen  

Vrijwel al onze dekkende beits is direct online te bestellen in de webwinkel; je kan de dekkende beits laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen. Eerst advies nodig van onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze experts adviseren jou graag!  

 
Dekkende beits online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!  

Bij NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw dekkende beits online; zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs betaald, dat de dekkende beits razendsnel geleverd kan worden én dat je kan rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Wil je de dekkende beits liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment bewerkt met verschillende soorten beitsen.  

Verf, beits en onderhoud zwarte beits Verf, beits en onderhoud verf Verf, beits en onderhoud beits