Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Redwood balken

Bouw- en renovatieprojecten kiezen vaak voor Redwood balken vanwege hun natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en weerstand tegen rot en schimmel. Deze houtsoort is afkomstig van de rode cederboom in de westelijke kust van Noord-Amerika en heeft een warme, roodachtige tint en een fijne, uniforme structuur. Kies voor Redwood voor een prachtig en duurzaam resultaat.

Redwood balken 

Redwood balken zijn een populaire keuze voor veel bouw- en renovatieprojecten. Deze houtsoort is bekend om zijn natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en weerstand tegen rot en schimmel. Redwood is een zachthoutsoort die wordt gewonnen uit de rode cederboom, die groeit in de westelijke kust van Noord-Amerika. Het hout heeft een warme, roodachtige kleur en een fijne, uniforme structuur. 

De voordelen van Redwood 

Redwood balken zijn ideaal voor buitenconstructies zoals veranda's, terrassen, schuttingen en pergola's. Ze zijn ook geschikt voor binnenprojecten zoals plafonds, wandbekleding en meubelen. Dankzij hun natuurlijke weerstand tegen rot en schimmel, zijn Redwood balken zeer geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals badkamers en keukens. 

Duurzame keuze in hout 

Een van de belangrijkste voordelen van Redwood balken is hun duurzaamheid. Redwood hout is bekend om zijn lange levensduur en is een van de meest duurzame houtsoorten op de markt. Het hout is ook natuurlijk resistent tegen insecten en brand, wat betekent dat het minder kwetsbaar is voor schade en verval. 

Redwood balken zijn ook een milieuvriendelijke keuze. De rode cederboom is een snelgroeiende soort die in staat is om zich snel te herstellen na harvest. Bovendien, redwood hout heeft geen chemicaliën nodig om te behouden van zijn natuurlijke weerstand tegen rot en schimmel. 

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke houtsoort voor uw bouw- of renovatieproject, dan zijn Redwood balken een uitstekende keuze. Of je nu een nieuwe veranda wilt bouwen of jouw plafond wil bekleden, Redwood balken bieden de perfecte combinatie van schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit.  

NuBuiten’s grote selectie aan Redwood hout 

Bij nubuiten.nl kun je terecht voor een grote selectie van Redwood balken in verschillende afmetingen en kwaliteiten. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste balken voor jouw project. Kom langs in ons Experience center in Hardinxveld-Giessendam en bekijk het gehele assortiment Redwood hout onder het genot van een bakje koffie.