Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Afdeling
Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Steigerhout gebruikt

Steigerhout, ons gebruikte steigerhout is een bijzonder product. Door de doorleefde uitstraling is dit een uniek product in jouw tuin!

Steigerhout gebruikt 

Steigerhout is een veelzijdig materiaal dat in de bouw en interieurontwerp steeds meer wordt gebruikt. Het wordt onder andere gebruikt bij NuBuiten, een bedrijf dat zich richt op duurzame buitenoplossingen. Het steigerhout is hier een belangrijk onderdeel van. 

Waarom gebruikt steigerhout? 

Steigerhout is een robuust materiaal dat uitermate geschikt is voor buitenoplossingen. Het materiaal is sterk en duurzaam en is daarom geschikt voor buitenmeubels, houten tuinhuisjes en overkappingen. Het materiaal is tevens onderhoudsvriendelijk en daarom een populaire keuze voor veel mensen. 

Het steigerhout van NuBuiten is bovendien vervaardigd uit duurzame vurenhoutl. Het bedrijf staat bekend om haar duurzame en milieuvriendelijke benadering en het gebruik van steigerhout past hier perfect bij. 

Wat is steigerhout precies? 

Steigerhout is hout dat wordt gebruikt voor de bouw van steigers. Het hout is geschikt voor deze doeleinden omdat het sterk, duurzaam en relatief goedkoop is. Het wordt vaak gebruikt als basis voor steigers, maar het wordt tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt voor interieur- en buitenontwerp. 

Het steigerhout van NuBuiten wordt geselecteerd op kwaliteit en sterkte. Hierdoor kunnen klanten er zeker van zijn dat ze een product van hoge kwaliteit krijgen. 

Hoe is steigerhout bewerkt? 

Steigerhout wordt bewerkt door het te schuren en te beitsen. Hierdoor krijgt het hout een natuurlijke en robuuste uitstraling. Het beitsen beschermt het hout tegen de weersinvloeden en zorgt ervoor dat het hout langer meegaat. 

Bij NuBuiten wordt er gebruik gemaakt van speciale beits die niet alleen het hout beschermt, maar tevens een antikleeflaag biedt. Hierdoor blijft het hout in topconditie en is het makkelijk te onderhouden. 

Wat zijn de voordelen van steigerhout bij NuBuiten? 

Steigerhout biedt vele voordelen als het gaat om buitenoplossingen. Hieronder staan enkele voordelen. 

  • Gebruikt steigerhout is een duurzame oplossing op het gebied van recycling. Aangezien het hout al eens is gebruikt, maar door de strenge controle goed gecontroleerd op bruikbaarheid in jouw project. 
  • Het hout is gemakkelijk te verwerken door de zachthout van het hout.  
  • Geschikt voor vele doeleinde, zoals houtenbanken, stoelen, kasten of plantenbakken.  

Gebruikte vuren steigerhout bestel je bij Nubuiten.nl 

Bij NuBuiten vind je een groot assortiment aan tuinhout, waaronder gebruikte en nieuwe steigerhouten planken. Daarnaast vind je bij ons ook een diverse steigerhouten meubelen. Bezoek ons experience center in Hardinxveld-Giessendam voor nog meer inspiratie op het gebied van steigerhout en advies bij de juiste keuze.  

gebruikte steigerplank vuren hout nubuiten steigerhout steigerplank vuren hout tuinhout steigerplanken vurenhout gebruikt vergrijst hout houthandel hardinxveld giessendam