Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Woodvision composiet schutting systeem

Het composiet schuttingsysteem van Woodvision is een hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke schutting. Het composiet bestaat uit 60% hout en 40% kunststof waardoor de schermen erg licht zijn en dus makkelijk te verplaatsen. De schermen zijn in meerdere kleuren beschikbaar die allemaal kleurvast zijn. Daarnaast zijn er veel opties mogelijk, aangezien de schermen bestaan uit losse planken en profielen die u zelf eenvoudig in elkaar kunt schuiven.

Woodvision composiet schutting 

Onze composietschermen hebben een eigentijdse look en is daarbij onderhoudsvriendelijk en snel te plaatsen. De schuttingschermen worden verkocht in verschillende kleuren welke alle kleurvast zijn. 

Bij deze schermen zijn er veel opties mogelijk en zal zelf opgebouwd dienen te worden. 

Composiet en onderhoud 

Composiet staat voor jarenlang plezier met weinig onderhoud. Onze composiet schermen bestaan voor 60% uit hout en 40% uit kunststof en is een duurzame oplossing. Gemiddeld zullen deze schermen 10 jaa meegaan en zal dit in tegenstelling tot houten schuttingen zonder splinters of gaan rotten. 

Om zo lang mogelijk te genieten van je composiet schutting raden wij aan deze zo af en toe schoon te maken met water en groene zeep. 

Welke afmetingen en kleuren zijn er mogelijk 

In totaal zijn er 2 opties mogelijk en zitten er 4 verschillende kleuren in ons assortiment. 

De profielensets zijn te leveren in 181.5 x 181.5 cm en in 181.5 x 200 cm en deze worden door ons verkocht in de volgende kleuren: Antraciet, bruin, grijs en houtkleur! 

Opbouw composiet schutting Woodvision 

Eerder lees je al dat deze schermen zelf opgebouwd dienen te worden, de schermen bestaan uit losse planken en profielen deze kun je zelf eenvoudig in elkaar schuiven. 

Om het je makkelijker te maken zie je hieronder de benodigdheden voor een complete schutting:  

Graag geven we je nog een tip als je een deur besteld, let op dat je het kozijn los mee besteld (standaard wordt dit niet meegeleverd).   

Hoeveel planken heb ik benodigd voor mijn composiet scherm?  

Bij een set van 180 cm heb je 9 planken benodigd en bij een set van 200 cm 10 stuks. 

Alternatieve producten 

Schuttingsystemen zijn er in verschillende soorten en maten en wij laten je graag enkele voorbeelden zien. Klik hier voor onze schuttingsystemen.  

Wil je liever eerst advies of de schutting bewonderen? Neem contact met ons op of kom langs in ons experience center voor een vrijblijvend advies!   

duurzaam onderhoudsvrije en kleurvaste composiet scherm aluminium palen nubuiten Composiet scherm hout kleur 180x180 cm nubuiten plankenschermen woodvision composiet schutting plankenscherm 180x180 cm nubuiten