Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Houten hekken

Bent u op zoek naar houten hekken? Hieronder vindt u een filter blok om gemakkelijk het product te vinden waarnaar u opzoek bent. Of filter zelf naar wens links in het afdelingsmenu.

Houten hekken  

Wat is er meer huis-tuin-en-keuken dan een houten hek. Maar wist je dat je naast de klassieke houten hekken nog veel meer soorten houten hekken hebt? We lichten hier een paar mogelijkheden uit. 

Mogelijkheden 

Houten hekwerk met sierpoort

Een eerste indruk doe je niet nog een keer over. Met een sierpoort weet je zeker dat die eerste indruk positief is! Je kunt de sierpoort monteren naast je houten hekwerk of schuttingen, maar een sierpoort pas ook goed in een haag. Je ontdekt de sierpoorten hier

Houten hekwerk - Schapenhek 

Ook een klassieker onder de houten hekwerken, maar toch minder bekend: het schapenhek! Een vriendelijk houten hekwerk van kastanje palen die aan elkaar vast zitten met aluminium draad. De schapenhekken zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en afstand tussen de palen. Bekijk ze hier. 

Houten hekwerk - Composiet hekwerk

De composiet hekwerken bij NuBuiten zijn onder andere vervaardigd van (hard)houtkunstof. In essentie nog steeds een houten hekwerk, maar dan makkelijker in onderhoud en duurzamer dan een houten hekwerk van zachthout soorten. 

Wil je een houten hekwerk kopen, maar heb je nog vragen over de aanschaf van je houten hekwerk? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Hekwerk houten poortje Sierpoort Houten hekwerk Kastanje hekwerk houten