Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Glad beton met sleuf t.b.v. blokhutprofielscherm

Een handig systeem; de betonpalen hebben een gleuf, hier worden de planken in geschoven. De palen en onderplaten zijn verkrijgbaar in antraciet en grijs. De bouwpakketten met stapelprofielen zijn verkrijgbaar in Vuren en Douglas hout.

Glad beton met sleuf voor blokhutprofielscherm 

Systeemschuttingen zijn er in verschillende afwerkingen en er zit verschil in qua planksoort. Onze blokhutsysteem planken zijn eenvoudig in elkaar te schuiven en hiermee creëer je een beton/hout afscheiding met een gladde afwerking! 

Hoe gaat het systeem in zijn werk? 

Bij dit systeem zijn er 3/4 onderdelen welke er besteld dienen te worden voor de plaatsing van een Blokhutprofiel afscheiding.  

Het belangrijkste van het geheel zijn de planken, deze zijn verkrijgbaar in een pakket inclusief de afdekkap. Hier heb je een ruime keuze in afwerking en zijn beschikbaar in Vurenhout en Douglashout. 

Let op dat je wel de juiste betonpalen besteld, een ander type dan onze Betowood palen is niet mogelijk I.v.m. de sponning. Straks vertellen je we je meer over welke palen er beschikbaar zijn! 

Het laatste essentiële onderdeel zijn de onderplaten, kies hiervoor een onderplaat van 26 mm deze past namelijk in de sponning van de betonpalen en per scherm wordt er gewoonlijk 1 plaat gebruikt. 

We zeiden 4 onderdelen, het laatste onderdeel is een optie waar je voor kan kiezen. Dit heeft alles te maken met het onderhoud van de betonpalen, de coating is zwart en geeft een prachtige uitstraling! 

Wat is het verschil tussen een eind/tussen/hoek en T-paal? 

In ons assortiment betonpalen zijn er verschillende types beschikbaar en heeft dit per product ook een andere doeleinde waarvoor deze zijn geschikt. Hieronder lichten we je graag toe welke paal waarvoor geschikt is. 

Eindpaal: Als je bij het einde aankomt van jouw schutting, plaats je een eindpaal. Deze beschikt over 1 sleuf wat dan ook weer een nette afwerking geeft. 

T-paal: De naam zegt het al een beetje, deze paal heeft een t-splitsing en beschikt over 3 sponningen. Heel handig als je bijvoorbeeld samen met de buren een nieuwe tuinafscheiding plaatst! 

Tussenpaal: Bij het plaatsen van het schutting zie je vaak dat er op een recht stuk meerdere schuttingen naast elkaar staan. Dit creëer je door tussenpalen te plaatsen welke beschikt over 2 sponningen. 

Hoekpaal: Naast de tussenpaal heeft ook deze paal 2 sleuven, deze is geschikt voor een schutting welke 90 graden de hoek om zal gaan. Deze paal beschikt over 1 sleuf aan de zijkant en 1 sleuf aan de voorkant. 

Plan een advies gesprek in! 

Onze schutting specialisten staan graag voor je klaar om de opties te bespreken onder genot van een bak koffie of thee. Klik hier om vooraf een afspraak te maken, deze tijd staat dan voor jou gereserveerd!   

schutting met glad beton en blokhutprofiel blokhut profiel planken met afdeklat voor plankenscherm blokhutprofiel glad beton palen douglas plankenscherm