Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Sauna & Hottub

Geniet optimaal van de buitenlucht in Hottub Joris of Karl! 

Sauna of Hottub van NuBuiten

Geniet optimaal van de buitenlucht in Hottub Joris of Karl! 

Hottub

Omranding hottub

De hottub is omrand met thermisch gemodificeerd hout waardoor het hout een levensduur heeft van minimaal 20 tot 25 jaar. Door thermische modificatie wordt hout dat van nature niet duurzaam is zoals vuren of grenen, op een milieuvriendelijke manier duurzamer gemaakt. Thermisch gemodificeerd hout heeft een prachtige donkere kleur wat perfect in contrast staat met de witte binnenzijde van de hottub.

Verwarming

Bij een houtgestookte hottub komt er geen elektriciteit te pas voor het opwarmen. De hottub wordt namelijk warm door natuurlijke circulatie. De kachel is dubbelwandig en heeft een compartiment waar je in stookt en daaromheen zit een gesloten ruimte waar het water in zit. Zodra je een vuur maakt begint de kachel met opwarmen. Uiteindelijk brengt dit de hottub op een heerlijke 37,5 graden.

Interieur

Onze prachtige hottub met externe kachel is van binnen gemaakt van fiberglass. Het fiberglass is behandeld met een super sterke gel coat wat de kuip bestand maakt tegen allerlei negatieve invloeden. Het voordeel van fiberglass ten opzichte van een kunststof kuip is dat deze een rondere afwerking heeft en daarmee een comfortabelere zitting.

Hottub  Hottub en Sauna in de tuin  Hottub en Sauna bij NuBuiten