Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Woodvision buitenkeukens

Geniet extra lang van jouw tuin met de flexibele buitenkeuken modules van Woodvision. Met onze modules kun je een opstelling samenstellen die precies bij jouw wensen past. Onze kasten zijn gemaakt van het populaire Douglashout en afgewerkt met een hardstenen blad. Proef de ultieme outdoor-cooking ervaring en geniet optimaal van deze handige keuken.

Woodvision buitenkeukens 

Blijf extra lang genieten in jouw tuin met onze buitenkeuken modules van Woodvision! Met deze modules kan je zelf de gewenste opstelling samenstellen. De kasten zijn vervaardigd uit het zéér geliefde en populaire houtsoort Douglashout met als afwerking een hardsteen blad. Met deze keuken kan je optimaal genieten door het gemak hiervan. 

Wat is een buitenkeuken?  

De naam zegt het eigenlijk al, dit is een keuken voor buiten en ideaal voor jouw buitenverblijf. Met de modules maak je de ideale keuken zodat je ook voorzien bent van een keuken voor buiten en staan de modules zeker voor gemak.   

Douglashout  

Onze Buitenkeukens zijn van het populaire houtsoort Douglas waar wij groot fan van zijn. Douglas wordt steeds populairder en wij leggen je graag hieronder uit waarom dit is. Dit houtsoort heeft van zichzelf een oranje/roze kleur en gaat zonder behandeling 10-15 jaar mee. Het zal zonder behandeling gaan vergrijzen wat een unieke look geeft, wij raden wel aan ook al heb je graag dat het vergrijst om het hout te behandelen. Benieuwd hoe je Douglashout behandeld? Klik dan hier!  

Diverse modules vormen jouw buitenkeuken 

Wij bieden in ons assortiment verschillende elementen aan, zo heb je een ruime keuze om jouw buitenkeuken samen te stellen.  

De keuze bestaat uit open/dichte kasten en lage/hoge kasten.  

Levering in bouwpakket 

Al deze elementen worden geleverd in een bouwpakket, via de handleiding dient u de modules in elkaar te zetten. 

De buitenkeuken modules komen samen met een hardstenen blad en is eenvoudig te plaatsen met kit.  

Buitenkeukens online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw nieuwe buitenkeuken online; zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs te pakken heb, dat de buitenkeuken razendsnel geleverd kan worden én dat je kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. 

Buiten koken buitenkeuken douglas woodvision nubuiten Woodvision buitenkeuken module douglas woodvision douglas buitenkeuken modules nubuiten