Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Vuurschaal

Voor extra warmte en als extra optie voor in jouw tuin bieden wij je graag onze vuurschalen aan.

Vuurschaal 

Voor extra warmte en als extra optie voor in jouw tuin bieden wij je graag onze vuurschalen aan. De vuurschalen zijn beschikbaar in 2 materialen en verschillende modellen, hierdoor geef je jouw tuin de finishing touch! Tijdens de wat koudere zomeravonden zorgt deze vuurschaal voor wat extra warmte, zodat je kan blijven genieten in jouw tuin.  

Cortenstaal en Zwart staal  

Onze Vuurschalen bieden wij aan in 2 materialen, om je een idee te geven wat voor materiaal dit is geven we je hieronder graag een kleine toelichting. 

Cortenstaal: Als je op zoek bent naar een tijdloze en warme uitstraling ben je met Cortenstaal aan het juiste adres. Dit materiaal heeft vele voordelen, zo is het zeer sterk en slijtvast. De vuurschalen van dit materiaal zijn van staal waarbij er met een roestcoating opzettelijk is geroest.  

Zwart staal: Toch meer fan van een industriële look? Dan is deze afwerking voor jou zeer geschikt. De stalen vuurschaal is zwart gelakt en geeft jarenlang plezier af! 

Is er nog een bepaalde ondergrond te adviseren? 

Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden, de gene welke het veiligst is zal altijd steen zijn. 

Plaats eventueel een extra steen onder de voorschaal en zorg dat dit niet in de buurt zal staan van brandbaar materiaal. 

Vuurschaal met onderstel

Om je van alle gemakken te voorzien bieden wij bij de losse vuurschalen een onderstel aan, dit zorg voor extra stevigheid zodat de vuurschaal losstaat van de grond! 

Sfeertafel 

Neem ook even een kijkje bij onze sfeertafel, dit product is van dezelfde gemakken voorzien als een vuurschaal! Klik hier voor onze vuurtafel.   

Neem contact op met NuBuiten 

Wil je meer weten over de beschikbare vuurschalen of over het materiaal? Neem gerust contact met onze klantenservice! 

Klik hier hoe je in contact kan komen met NuBuiten.  

yurrt vuurschaal nubuiten cortenstaal 100cm nubuiten zwart staal vuurschaal westwood met onderstel kampvuur vuurschaal cortenstaal burni sfeer kampvuur