Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Haardhoutberging

Voor het opbergen van jouw haardhout bieden wij je een diverse keuze houtopslag aan, Onze bergingen zorgen ervoor dat je het haardhout netjes kan opbergen door deze op te stapelen in de berging. 

Haardhoutberging 

Voor het opbergen van jouw haardhout bieden wij je een diverse keuze houtopslag aan, Onze bergingen zorgen ervoor dat je het haardhout netjes kan opbergen door deze op te stapelen in de berging. 

Leverbaar in verschillende afwerkingen is dit een blikvanger in jouw tuin! Het zorgt er daarnaast voor dat het hout niet natregent en altijd bruikbaar is, zo zit je er nooit meer koud bij! 

Welke varianten houtopslag zijn er mogelijk ?

Wij hebben voor je in ons assortiment 2 verschillende afwerkingen voor jouw toekomstige houtopslag. De bergingen zijn verkrijgbaar in Grenen groen geïmpregneerd hout en in Cortenstaal onbehandeld en met antraciet coating. Hieronder vertellen wij je graag wat meer over deze afwerkingen:  

Grenen:  

Dit is een van de populairste tuinhout soorten die veel wordt toegepast, het hout is relatief zacht en is gemakkelijk te verwerken. De houtopslag is behandeld met groene druk impregnatie, hierdoor is de levensduur verlengd naar 10-15 jaar en zal het hout een groene gloed hebben. 

Cortenstaal onbehandeld en gecoat:  

Onbehandeld Cortenstaal zal gaan roesten na 4-5 maanden, om het roestproces te stoppen kan je een vernis aanbrengen. 

Daarnaast vertellen we je graag waar dit uit zal bestaan: ijzer waarvan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom wordt toegevoegd.  

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om deze te bestellen met een coating, deze coating is enkel in de kleur: Antraciet. 

Ons assortiment haardhoutbergingen 

Bij NuBuiten vind je diverse soorten houtopslagen, de ene wordt geleverd als bouwpakket en de andere wordt compleet geleverd en is direct te gebruiken. Bekijk ons gehele assortiment haardhoutberging 

Zelf een haardhoutberging maken?  

Of het ook mogelijk is om dit zelf te bouwen is het antwoord ja! Wij geven je graag een enkele montage tips hoe dit in ze werk gaat. Klik hier hoe je zelf een hardhoutberging maakt.  Kom langs in ons Experience center om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken met één van onze specialisten. Klik hier waar je ons kan vinden!   

openhaardhout berging haardhout nubuiten Woodvision haardhoutberging grenen met zink dak openhaardhout berging cortenstaal haardhout nubuiten