Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Natuursteen tegels

Authenticiteit is hét kenmerk van de natuursteen tegels. Iedere tegel is uniek en straalt karakter uit. Deze uiterst sierlijke tegel is ideaal als afwerking van je vijver of zwembad of als looppad. De tegel is sterk en gaat lang mee.

Natuursteen tegels 

Voor een unieke bestrating vind je bij ons siertegels voor een speelse afwerking van jouw tuin. 

Daarnaast is dit de perfecte afwerking voor je vijver, zwembad of als looppad. 

Wat zijn natuursteen tegels precies? 

De natuursteen is een zeer duurzame steen en daarnaast zeer stevig. Deze steen is over het algemeen zeer robuust waardoor een beschadiging minder opvalt. Met deze steen creëer je een unieke tuin aangezien geen enkele steen hetzelfde is. Deze soort bestrating zijn tegels die uit verschillende soorten gesteenten geproduceerd worden. Deze steen zal kleurvast zijn, met uitzondering van bluestones waarbij de kleur veranderd. Deze steen is kalkhoudend en verkleurt. Bij 1 zending is het wel zo dat er verschillende kleuren voorkomen. Om de steen te herstellen of te beschermen zou je dit kunnen schoonmaken met een toplaag hersteller. 
Dit product daarnaast krasgevoelig. Wij raden aan om deze stenen te laten leggen door een professional. 

Natuurstenen zijn er in verschillende kleuren en maten, wij hebben dit product ingedeeld in 4 categorieën, over de soorten vertellen wij je graag hieronder nog wat meer. 

  • Bluestone: of te wel onze vijverranden is een Chinese hardsteen tijdens de afwerking ontstaat de blauwe tint. 
  • Flagstone: Dit product is een natuurlijk gekloofde natuursteen welke zich door verschillen in vorm dikte structuur en groot een uniek product vormt. Al eeuwenlang wordt dit product gebruikt en is afkomstig van een stuk aardkost. 
  • Fortess tiles: Je zou het al van de naam kunnen afleiden, deze tegels zijn evenbeelden van vestingplavuizen. 
  • Kayrak: Deze tegel is een Turks woord voor Leisteen, met de voordelen van beton zoals maatvastheid, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijk. 

Tips voor onderhoud 

Deze steen zal kleurvast zijn, met uitzondering van bluestones waarbij de kleur veranderd. Deze siersteen is kalkhoudend en verkleurt. Bij 1 zending is het wel zo dat er verschillende kleuren voorkomen.  
Deze stenen zijn daarnaast krasgevoelig. Wij raden aan om deze stenen te laten leggen door een professional. 

Natuurstenen zijn er in verschillende kleuren en maten, wij hebben dit product ingedeeld in 4 categorieën: 

  • Bluestone 
  • Graniet 
  • Leisteen 
  • Overige Natuurstenen 

Overig bestrating 

Uiteraard is dit niet de enige bestrating in ons assortiment, klik op de volgende link voor meer bestrating: Klik hier voor onze bestrating   

Inspiratie nodig?  

Op ons showterrein hebben wij een uitgebreid gedeelte uitstaan met bestrating, we zien je graag in ons experience center in Hardinxveld-Giessendam!