close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Hillhout – Excellent

Onze zadeldakschuur biedt unieke mogelijkheden voor wanden en vormgeving. Met zijn robuuste constructie is dit model de perfecte aanvulling voor jouw tuinontwerp. Profiteer van de veelzijdigheid en bestel nu.

Zadeldakschuur Hillhout Excellent 

Een unieke zadeldakschuur waarbij er veel mogelijkheden zijn in wanden en vormgeving. Door de robuuste constructie past dit model ideaal in jouw tuin! 

Wat kenmerkt de zadeldakschuur Hillhout Excellent? 

Kenmerkend aan dit type buitenverblijf is dat deze robuuste staanders heeft van 14 cm bij 14 cm. De constructie is van Douglashout, waardoor het buitenverblijf circa een levensduur heeft van 15 jaar. Een ander kenmerk bij dit model is dat de topgevel open is, waardoor je een strakke look creëert.  

Behandeling van het hout 

De levensduur van het hout kunt u verlengen door het hout te behandelen met een buitenbeits. Een bijkomstigheid bij het gebruik van een beits is dat het Douglashout niet gaat vergrijzen. Hierbij kunt u kiezen voor een transparante Douglas beits. Bij het gebruik van een Douglas beits wordt het hout iets geler van kleur. Naast de Douglas beits kunt u ook kiezen voor een andere transparante beits waarbij het hout dezelfde kleur blijft als wanneer het onbehandeld is. Door het gebruik van een beits verleng je de levensduur van het hout met ongeveer 5 jaar. Een belangrijk aspect van het gebruik van een beits is dat je het hout om de 5 jaar behandeld om uiteindelijk de levensduur te verlengen.  

Mogelijkheden zadeldakschuur Hillhout Excellent 

Bij deze zadeldakschuur zijn er veel verschillende mogelijkheden. Allereerst kun je kiezen in welke behandeling je de constructie wilt. Zo kun je kiezen voor onbehandeld, Douglas kleur en groene impregnatie. Een veel gebruikte optie bij dit model is het verwerken van glaswanden of glazen schuifwanden. Hierdoor creëer je de strakke look die goed bij de constructie past.  

Ook wordt er veel gebruikgemaakt van een aantal dichte wanden die bekleed zijn met bijvoorbeeld Zweeds rabat of sponningplanken. Bij deze wanden kun je kiezen voor verschillende kleuren van de wanden. Bij dit model kun je kiezen voor Douglas gespoten, onbehandeld, wit gespoten, zwart gespoten, lichtgroen gespoten, grachtengroen gespoten, groene impregnatie en bruine impregnatie. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor het verwerken van shutterschermen 

Impressie zadeldakschuur Hillhout Excellent  

Bij dit project zie je hoe de zadeldakschuur Hillhout Excellent wordt vormgegeven. Zoals je bij dit project kunt zien kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van een glaswand aan de zijkant en glazen schuifwanden aan de voorkant.