Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Westwood – Fijnbezaagd Zadeldakschuur

Maak van onze zadeldakschuur jouw droomproject, Bij NuBuiten zijn wij groot fan van deze Douglasschuur het geeft jouw tuin een landelijke uitstraling maar ook robuust door de fijnbezaagde afwerking.

zadeldak fijnbezaagd

Zadeldakschuur Fijnbezaagd

Gemaakt van Douglashout

Fijnbezaagde constructie

Staanders 12 x 12 cm

Bouwpakket waarvan de onderdelen nog op maat gemaakt moeten worden.

Advies nodig?
Ga naar projecten

Filter op breedte funderingsmaat:

Zadeldakschuur Westwood Fijnbezaagd 

Maak van onze zadeldakschuur jouw droomproject, Bij NuBuiten zijn wij groot fan van deze Douglasschuur het geeft jouw tuin een landelijke uitstraling maar ook robuust door de fijnbezaagde afwerking. Deze zadeldakschuur is voor de handige doe-het-zelver een leuke klus aangezien er zelf nog enkele delen op maat gezaagd dienen te worden en je deze helemaal zelf in elkaar dient te zetten. 

Maar wat is een zadeldakschuur en Douglashout nu precies? We leggen je het graag hieronder uit!  

Wat is een Zadeldakschuur 

Heel eenvoudig gezegd bestaat een zadeldakschuur uit 2 schuine daken(symmetrisch) die elkaar snijden in de nok. Deze schuur kan naar wens worden besteld, bij NuBuiten bieden wij dit product aan in verschillende maten, afwerkingen en combinaties. Zo kan je de keuze maken om in de schuur wanden te plaatsen, hieruit heb je zelf de keuze hoeveel wanden of dat je eventueel een overkappend deel wenst en daarnaast nog rechts of links een schuurtje voor extra opbergruimte. 
Hierbij heb je dan ook de keuze om een glas- of dichte deur te plaatsen in jouw verblijf! 

Om jouw project gelijk af te maken bieden wij nog extra combinaties aan, lees hieronder wat de mogelijkheden zijn: 

  • Dakgoot(PVC, zink of verzinkt) 
  • Dakpanplaten(Antraciet, terracotta of zwart 
  • Gevelbekleding(Zweeds rabat of sponningplanken)  

Onze Zweeds rabat planken bieden wij aan in 3 extra kleuren naast de onbehandelde variant: Zwart, grijs en wit. 

Douglas hout en Fijnbezaagd 

Populair en zeer geliefd dit is hoe wij Douglashout willen omschrijven, Douglashout wordt door ons veel aangeboden door de gemakkelijke verwerking en het rustieke karakter. De kleur zal worden omschreven als roze/oranje en zal zonder behandeling vergrijzen met een verwachte levensduur van 10-15 jaar. De vergrijzing gaat sneller dan je denkt en wij raden altijd aan om Douglashout te behandelen het hout is dan ook beschermd tegen schimmels. Klik hier hoe je Douglas hout behandeld.   

Nu zal niet direct bij iedereen een belletje rinkelen als wij praten over fijnbezaagd hout, we leggen je dan ook graag wat dit precies is. 

Fijnbezaagd hout zal in tegenstelling tot geschaafd hout over een ruwe structuur beschikken, hier zal verder geen verschil in duurzaamheid zitten alleen is het wel mogelijk dat er lichte afwijkingen zijn in diktes en kunnen er oneffenheden zichtbaar zijn. Het fijnbezaagde hout geeft een robuustere look aan jouw project. 

Alternatieve producten 

Naast onze doe-het-zelf lijn bieden wij onze Zadeldakschuur ook aan met wat meer luxe. 

Zo is er een ruime keuze uit onze Comfort lijn of het vrijbuiter model. Naast deze modellen bieden wij ook nog exclusieve zadeldakschuren aan van Woodvision en Trendhout. 

Klik hier voor meer zadeldakschuren!  

Laat je adviseren door NuBuiten! 

Bij NuBuiten geven we je graag advies om jouw project te kunnen realiseren. Door onze jarenlange ervaring kijken wij graag mee met je naar het geschikte buitenverblijf voor jouw tuin. 

Klik hier om met ons een afspraak te maken voor vrijblijvend advies.  

westwood buitenverblijf zadeldak comfort douglas douglas onbehandeld zadeldakschuur overkapping comfort nubuiten zwart gespoten douglas overkapping zadeldak schuur westwood comfort