Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Westwood – Kapschuur Fijnbezaagd

Op zoek naar een kapschuur waarbij je zelf aan de slag mag met ons bouwpakket? De fijnbezaagde constructie zorgt voor een stoere uitstraling en is van onze meest populaire houtsoort Douglas. 

kapschuur Zweeds rabat douglas hout

Gemaakt van Douglashout

Fijnbezaagde constructie

Staanders 12 x 12 cm

Bouwpakket waarvan de onderdelen nog op maat gemaakt moeten worden.

kapschuur Zweeds rabat douglas hout

Kapschuur Fijnbezaagd

Gemaakt van Douglashout

Fijnbezaagde constructie

Staanders 12 x 12 cm

Bouwpakket waarvan de onderdelen nog op maat gemaakt moeten worden.

Advies nodig?
Ga naar projecten

Filter op breedte funderingsmaat:

Kapschuur Westwood Fijnbezaagd 

Dit product betreft een overkapping met een asymmetrisch dak. Het dak loopt dieper af aan de achterkant wat zorgt voor een korte overstek. 

Maak met onze constructie van jouw tuin een eyecatcher! Dit verblijf is verkrijgbaar in verschillende breedte maten, voor ieder wat wils. Niet alleen is er keuze uit verschillende breedte maten maar kunnen wij je verschillende combinaties aanbieden, hieronder vertellen wij jou hier graag meer over. 

Verschillende combinaties voor jouw kapschuur  

De kapschuur kun je helemaal aankleden door er combinaties aan toe te voegen. Denk hierbij aan wanden, dakpanplaten, dakgoten, deur(en) en ram(en). Zo kun je de overkapping helemaal naar wens inrichten en wij helpen je graag bij tijdens een adviesgesprek in onze showroom. Afspraak maken? Klik op de volgende link: Maak een afspraak!  De verschillende combinaties zijn naar wens aan te passen in kleur. 

Douglashout de basis voor jouw kapschuur

Door verschillende redenen zijn wij groot fan van deze houtsoort. Als eerste Douglashout heeft door zijn vlamstructuur en roze kleur een warme en eigentijdse uitstraling. Het heeft van nature een roze/oranje kleur en zal circa 15 jaar meegaan. Met de tijd zal het hout gaan vergrijzen dit komt doordat dit een natuurproduct betreft waarbij dit in de zomer sneller zal gaan dan in winter. Er zijn hiervoor uiteraard behandelingen mogelijk zodat je de kleur behoudt. We geven je daar graag wat tips voor klik hiervoor op de volgende link: Tips behandelen Douglas hout 

Alternatieve kapschuren 

In ons assortiment verkopen wij dit model van verschillende merken. In ons assortiment zie je terug Buitenverblijven van Westwood, Hillhout en Trendhout. Zo bieden wij onze modellen niet alleen aan in een doe-het zelf pakket en fijnbezaagd maar ook in geschaafd met voorbewerkte materialen en zie je hier extra luxe terug. 

Via de volgende link zie je onze populaire kapschuren: NuBuiten kapschuren 

Montage 

Een nieuw project starten blijft spannend en met onze ervaring helpen wij je er graag doorheen. Bij levering ontvang je een duidelijke handleiding zodat je direct kan starten met de opbouw door middel van een stapsgewijze uitleg. NuBuiten biedt daarnaast ook een montageservice aan om je hiervan te ontzien. Doormiddel van een adviesgesprek bespreken wij graag de mogelijkheden met je! 

kaschuur westwood comfort fijnbezaagd zwart geimpregneerd doulgas