Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Kapschuur Comfort

Realiseer jouw droom van een landelijk geïnspireerd buitenverblijf met de Kapschuur Comfort. Deze overkapping biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, en is een standaard oplossing voor een betaalbare prijs.

kapschuur comfort

Kapschuur Comfort

Gemaakt van Douglashout

Geschaafde constructie

Staanders 12 x 12 cm

Voorbewerkt, gezaagd en ingekeepte onderdelen

Advies nodig?
Ga naar projecten

Filter op breedte funderingsmaat:

kapschuur Zweeds rabat douglas hout

Gemaakt van Douglashout

Geschaafde constructie

Staanders 12 x 12 cm

Voorbewerkt, gezaagd en ingekeepte onderdelen

Kapschuur Comfort    

Een buitenverblijf met landelijke uitstraling waarbij je het voordeel hebt van een standaard overkapping. Met de Kapschuur Comfort kun je het realiseren!   

Waarom zou je kiezen voor de Kapschuur Comfort?   

Wat de Kapschuur Comfort onderscheidt van andere kapschuren is dat deze een open look heeft, omdat de constructie aan de zijkant alleen balken hebben en geen dicht gedeelte. Daarnaast bestaat het hout uit geschaafde balken en regels. Het tuinverblijf is van Westwood. Dit is het eigen merk van NuBuiten dat goede kwaliteit buitenverblijven levert. Deze modellen hebben een landelijke look, waarbij dit tuinverblijf bijdraagt aan een gezellige sfeer in de tuin.    

Wat zijn de mogelijkheden bij een Kapschuur Comfort?   

Je kunt het model samenstellen naar jouw eigen wensen. Zo kun je kiezen welke afmeting de kapschuur moet zijn, welke fundatie je wilt, hoe veel wanden je erin wilt, welk type wand je wilt, welk type wand je wilt, of je eventueel nog een schuurtje erin wilt en welk type dakbedekking je wilt.  

Bij het kiezen van de wanden kun je bijvoorbeeld kiezen uit Zweeds Rabat en sponningplanken. Hierbij kun je ook kiezen of je de wanden onbehandeld wilt laten of bijvoorbeeld zwart wilt hebben. Echter kun je ook ervoor kiezen om je wanden zelf te beitsen in een kleur die jij mooi vindt.  

Je kunt dit buitenverblijf benutten als overkapping en opbergruimte, maar bijvoorbeeld ook als carport. Keuze genoeg en daardoor kun je jouw ideale kapschuur samenstellen!   

Wat zijn de voordelen van de Kapschuur Comfort?   

De Kapschuur Comfort is gemaakt van Douglashout. Dit hout in combinatie met deze geschaafde constructie en de staanders van 12 centimeter bij 12 centimeter geven een landelijke uitstraling. Deze houtsoort heeft een levensduur van circa 15 jaar en gaat daardoor lang mee. Hierdoor geeft dit buitenverblijf sfeer in uw tuin. Je krijgt het buitenverblijf geleverd als een bouwpakket waarbij het hout al voorbewerkt en gezaagd is. Daarbij zitten ook al ingekeepte onderdelen.    

Projecten Kapschuren 

Op onze website kun je veel inspiratie opdoen m.b.t. verschillende kapschuren. Zo hebben wij bijvoorbeeld project Erp. Hierbij is ook een Douglas kapschuur geplaatst, maar dan met overkapt gedeelte erin verwerkt. Dit is een mooi voorbeeld van de mogelijkheid overkapping met schuur die een kapschuur kan bieden. Bekijk deze mooie kapschuur hier 

Een meer uniek voorbeeld is project Almere. Hier is de kapschuur gemaakt van vurenhout en gebruik gemaakt van een witte constructie. Hierdoor heeft deze kapschuur een klassieke uitstraling. Bekijk deze unieke kapschuur hier 

Wil jij dit mooie tuinverblijf ook in jouw tuin? Neem hier een kijkje naar de verschillende modellen en mogelijkheden of kom langs in ons Experience Center.   

Westwood kapschuur comfort douglas nubuiten Westwood kapschuur comfort douglas nubuiten fijnbezaagdWestwood landelijke kapschuur comfort douglas nubuiten