close
Afdeling
Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Carport met polycarbonaat

Onze mooie kwaliteits-carports zijn een echte verfraaiing; bescherming en vriendelijk gebruik in combinatie met jouw auto. Je vind het allemaal bij NuBuiten.nl tegen goede prijzen.

Carport met polycarbonaat  

Interesse voor een afdak voor jouw vervoersmiddel? Onze Carport is een zeer geschikt product en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit afdak zorgt voor een moderne uitstaling en gaat lang mee! 

Waarom een Carport 

We zijden het eerder al maar dit product is zeer geschikt als afdak voor jouw vervoermiddel. 

Daarbij heb je nog de volgende voordelen: 

  • Je wagen staat het gehele jaar droog 
  • Het afdek beschermt je wagen tegen vuil stof, vallende takken, regen en hagel 
  • Door een carport te plaatsen stijgt de waarde van je huis 
  • Luxe welke betaalbaar is 

Polycarbonaat 

Het is een stevig, hard en transparant materiaal dat in tegenstelling tot kunststoffen hoge temperaturen aankan. Het is gemaakt uit monomeren die verbonden zijn door carbonaatverbinding. Door een tweewaardig alcohol te combineren met cabonyl houdende verbinden ontstaat een reactie waaruit dit product ontstaat.  

Het heeft vele voordelen waaronder: Isolerend, weerbestendig, duurzaam en licht van gewicht. 

Onze afdaken bieden wij aan in opaal of helder, het verschil hierin is dat opaal wit transparant is en helder is transparant. 

Welke mogelijkheden zijn er nog meer 

Bij NuBuiten bieden wij verschillende materialen aan voor carports, de keuze is ruim en hier vertellen we je graag nog wat meer over. Zo is er een ruime keuze in de volgende materialen: 

Bij deze modellen ontvangt je de carport in een bouwpakket, hierbij ontvang je een duidelijke handleiding makkelijker kunnen we je het niet maken! 

Zelf een carport bouwen 

Toch meer van de doe-het-zelf projecten? Bij NuBuiten is het mogelijk om het materiaal los te bestellen. Dit dien je dan zelf samen te stellen, wij kijken altijd graag mee om je op weg te helpen en horen het graag als je er niet uit komt. 

Klik hier om in contact met ons te komen.   

overkapping auto carport carport aan huis overkapping nubuiten carport met polycarbonaat overkapping voor de auto