Aluminium Overkapping met Shutters

Geniet van de warme zon of creëer schaduw met onze stijlvolle aluminium overkapping. Onze handige shutters zijn eenvoudig te bedienen, waardoor je snel en gemakkelijk kunt aanpassen aan veranderende weersomstandigheden. Creëer het perfecte buitenleven met onze innovatieve overkapping.

Aluminium overkapping met shutters NuBuiten

Gemaakt van Aluminium

Moderne en strakke uitstraling

Staanders 10 x 10 cm

Geniet van de zon en bescherm jezelf tegen de regen!

Aluminium overkapping met shutters NuBuiten

Aluminium Overkapping met Shutters

Gemaakt van Aluminium

Moderne en strakke uitstraling

Staanders 10 x 10 cm

Geniet van de zon en bescherm jezelf tegen de regen!

Advies nodig?
Ga naar projecten

Filter op breedte funderingsmaat:

Shutter Overkapping  

Een aluminium overkapping waarbij je kunt genieten van de zon, maar ook schaduw kunt creëren als je dat wilt. De shutters zijn eenvoudig open en dicht te draaien.   

Waarom kiezen voor een Shutter Overkapping? 

Dit tuinverblijf heeft veel voordelen. De Shutter Overkapping is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft een aantal kenmerkende aspecten. Een daarvan is dat het een strakke look heeft, waardoor het er modern uitziet. Daarnaast heeft het weinig onderhoud nodig en is het gemakkelijk schoon te maken. Ideaal dus! 

Een ander voordeel aan dit type overkapping is dat hij spatwaterdicht is, waardoor je er ook tijdens een milde regenbui onder kunt zitten. Daarnaast kun je zelf kiezen of je wel of niet in de zon wilt zitten door de lamellen met de draaistang open en dicht te draaien. Een ander voordelig aspect is dat de Shutter Overkapping een geïntegreerd afwateringssysteem heeft, waardoor er geen hemelwaterafvoer nodig is. Tenslotte kun je de pergola gemakkelijk bevestigen met stelvoeten. Hierdoor staat de aluminium overkapping stevig en is er geen verdere bevestiging nodig.   

Is de Shutter Overkapping gemakkelijk te plaatsen? 

Het antwoord hierop is: ja! Je kunt de overkapping gemakkelijk zelf plaatsen. Bij de levering krijg je een handleiding waar duidelijk beschreven staat hoe je hem in elkaar kunt zetten. De bevestiging aan de ondergrond gaat d.m.v. stelvoeten, waardoor de pergola stevig staat en bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Kijk voor een voorbeeld van het plaatsen hier. 

Welke mogelijkheden zijn er met de Shutter Overkapping? 

Bij dit buitenverblijf zijn er verschillende opties. Je kunt er bijvoorbeeld een vaste wand in zetten, waardoor je ook vanaf de zijkant bestand bent tegen de wind. Hierbij kun je kiezen voor verschillende mogelijkheden, zoals een wand van Zweeds Rabat, Thermo Ayous gevelbekleding of sponningplanken. Het voordeel van een vaste wand is dat deze altijd zorgt voor schaduw en windblokkade. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een lamellenscherm te plaatsen in de zijkant. Hierdoor kun je ook vanaf de zijkant ervoor kiezen om wel of geen wind en zon door te laten. Naast de vaste wand en het lamellenscherm is er ook nog de optie om een screen te plaatsen in de wand. Deze kun je omlaag en omhoog doen indien gewenst. Genoeg mogelijkheden dus!  

Aluminium overkapping met shutters 300x300 Aluminium overkapping met shutters Hardinxveld Aluminium overkapping met shutters nubuiten