Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Buitenverblijf Allure

Als je op zoek bent naar een combinatie van hout en aluminium is dit nieuwe concept een ideale oplossing. Het buitenverblijf is een combinatie van beide, hierdoor behoudt je de natuurlijke uitstraling in combinatie met een industriële uitstraling.

allure

Aluminium Allure

Gemaakt van Aluminium

Moderne en strakke uitstraling

Staanders 12 x 12 cm

Je kunt zoveel wanden toevoegen als je wilt!

Advies nodig?
Ga naar projecten

Filter op breedte funderingsmaat:

allure

Gemaakt van Aluminium

Moderne en strakke uitstraling

Staanders 12 x 12 cm

Je kunt zoveel wanden toevoegen als je wilt!

Hillhout allure  

Wij zijn enthousiast over de Hillhout Allure en lichten je dan ook graag toe hieronder wat de Hillhout Allure inhoudt en wat de mogelijkheden zijn! 

Materiaal buitenverblijf 

Dit buitenverblijf is een combinatie van Aluminium en Douglashout, hieronder leggen we graag wat meer uit over beide materialen. 

Aluminium: De constructie van deze lijn is vervaardigd van aluminium en is gitzwart gecoat, de RAL kleur 9005. Aluminium zelf is een scheikundig element en kent wel vele voordelen. Aluminium is onderhoudsvrij en zal hierdoor ook de perfecte basis zijn, bij dit model bieden wij de mogelijkheid om de waterafvoer te verbergen deze zit namelijk verwerkt in staanders. 

Douglashout: Naast de constructie is het dakbeschot, de gordingen en eventuele wanden te bestellen in Douglashout. Wat Douglas hout is lichten we graag nog aan je toe, deze houtsoort is een zacht en naald-houtsoort welke door zijn kleur en rustieke uitstraling zeer populair is. De kleur zal bij levering roze/oranje zijn indien onbehandeld en zonder behandeling zal het hout gaan vergrijzen. De levensduur bedraagt onbehandeld 10-15 jaar en zal verlengd worden met een HK-Lazuur behandeling. Naast de onbehandelde variant bieden wij je bij NuBuiten de mogelijkheid aan om de wanden te bestellen in een coating, voor meer informatie neem contact met ons op! 

Verschillende combinaties wanden  

Bij NuBuiten bieden wij graag verschillende mogelijkheden aan, zo is er  een ruime keuze in funderingsmaat, keuze uit verschillende wanden en kleurcoating. Naast de ruime keuze hierin is er ook een mogelijkheid om in dit buitenverblijf een glaswand te plaatsen, laat je hiervoor adviseren door een van onze specialisten. Klik hier om vrijblijvend een offerte op te vragen of meer informatie te ontvangen!  

Pop-up 

Zo een prachtproject is deels naar wens samen te stellen klik zeker nog even op de Pop-up: Alles over Allure, Luca legt het uit.  

Alternatieve buitenverblijven 

Naast deze lijn buitenverblijf bieden wij je graag nog de volgende series aan in Aluminium overkappingen: 

  • Klik hier voor onze Aluminium overkapping met shutters van Westwood  
  • Klik hier voor onze overkapping met flat roof van Gardendreams.  

nu buiten overkappingen dealer hillhout allure aluminium buitenverblijf hillhout allure aluminium buitenverblijf nubuiten hillhout overkapping aluminium allure nubuiten