Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Schuifdeuren

Schuifdeuren voor je overkapping bieden veel voordelen en zijn een uitstekende keuze voor elke tuinliefhebber die op zoek is naar een praktische en stijlvolle manier om zijn of haar tuin te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar meer privacy, bescherming tegen weersinvloeden of gewoon een mooiere tuin, schuifdeuren voor je overkapping zijn een perfecte oplossing. 

Welk type deur wil je? 

Schuifdeuren voor je Buitenverblijf

Schuifdeuren voor je overkapping zorgen voor meer privacy. Als je op zoek bent naar een manier om je tuin meer af te schermen van de buitenwereld, dan zijn schuifdeuren een uitstekende keuze. Ze kunnen worden gesloten wanneer je wilt en bieden daardoor veel meer privacy dan een gewone overkapping. Hierdoor kun je je tuin op elk moment van de dag ongestoord genieten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de blikken van buren of voorbijgangers.

Deuren beschermen tegen weersinvloeden

Schuifdeuren voor je overkapping bieden ook bescherming tegen weersinvloeden. Of je nu te maken hebt met regen, wind of zonneschijn, schuifdeuren voor je overkapping zorgen ervoor dat je tuin altijd beschermd is. Hierdoor kun je zelfs tijdens slecht weer buiten zitten en genieten van je tuin. Bovendien beschermen schuifdeuren je meubels en planten tegen vervaging door het weer.

Stijlvolle afwerking voor jouw overkapping

Schuifdeuren voor je overkapping zijn ook een stijlvolle toevoeging aan je tuin. Of je nu op zoek bent naar een traditionele of moderne look, er is altijd een stijl die bij je past. Schuifdeuren zijn beschikbaar in een breed scala aan materialen, kleuren en ontwerpen, zodat je altijd een deur kunt vinden die perfect bij je tuin en stijl past. Bovendien zijn schuifdeuren voor je overkapping een uitstekende manier om je tuin meer ruimte en licht te geven, waardoor je tuin er groter en lichter uitziet.

Praktische afsluiting voor een overkapping

Schuifdeuren voor je overkapping zijn ook zeer praktisch. In tegenstelling tot traditionele deuren die helemaal open moeten worden geslagen, kun je schuifdeuren voor je overkapping gemakkelijk voor een gedeelte open schuiven. Hierdoor kun je ze snel en eenvoudig de temperatuur e.d. aanpassen in je buitenverblijf of overkapping.