Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
 • Winkel (NH)
 • Gouda
 • Utrecht
 • Hardinxveld (Experience Centre)
 • Oss
 • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Alles voor jouw dak

Bij NuBuiten kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan dakmaterialen. Van EPDM dakpakketten, dakplaten en dakpannen tot duurzame en groene oplossingen zoals natuurlijke dakbedekking. Zoek jouw perfecte oplossing voor jouw dak op NuBuiten.nl.

Alles voor jouw dak 

Bij NuBuiten vind je alles terug voor jouw dak, zie hier ons ruime assortiment aan dak materialen van EPDM dak pakketten, dakplaten en dakpannen tot een groene en duurzame oplossing in de categorie natuurlijke dakbedekking.  

Verschillende soorten dakbedekking 

In ons assortiment zijn er veel verschillende soorten dakbedekking, hier onder zie je de mogelijkheden en waarvoor het geschikt is: 

 • EPDM dakpakket: Deze dakbedekking rol wordt vaak gebruikt bij een plat dak en is bruikbaar tot een lichthellende dak(10-20 graden). Het pakket hebben wij al voor je samengesteld zodat je niks te kort komt! 
 • Dakshingles: Dit product wordt veel gekozen bij blokhutten en zijn het meest geschikt bij een dak vanaf 25 graden.  
 • Dakplaten: Het heeft de uitstraling van dakpannen maar dan met een eenvoudigere montage. Hiervoor geld dat je minimaal een hellingshoek van 7 graden moet hebben. 
 • Golfplaten: Beschikbaar in verschillende soorten zijn aan te raden om te verwerken met een hellingsgraad van minimaal 10 graden dit heeft de maken met de afwatering. 
 • Polycarbonaat: Het zal veel worden gebruikt bij carports en luifels en worden los verkocht maar ook als complete aanbouw. We raden aan om ze te verwerken bij een dakhelling vanaf 6 graden tot 90 graden. 
 • Sedumdak: Dit product is ideaal als je zoekt naar een natuurlijke maar ook een groene dakbedekking. Bij NuBuiten zijn er 2 mogelijkheden voor een Sedumdak, het is beschikbaar voor een platdak maar ook voor een schuin dak van 25 tot 45 graden. 

Dakgoten  

Een dakgoot is een essentieel onderdeel, het zal helpen om water af te voeren waardoor je weer voorkomt dat er water op blijft staan wat anders zal zorgen voor beschadiging door vocht. Het biedt vele voordelen en zullen wij je zeker aan raden bij een daktype waar een helling in zal zitten.  

Heb je in jouw tuin een buitenverblijf met plat dak staan of heb je hier interesse in? Bestel dan een hemelwaterafvoer set mee! 

Onze buitenverblijven 

Heb je nog geen buitenverblijf staan of is deze nodig aan vervanging toe? Neem dan zeker even een kijken bij onze overkappingen en blokhutten of neem contact op met onze klantenservice we helpen je graag om jouw droomproject te realiseren!   

Neem een kijkje bij onze projecten! 

Bij NuBuiten timmert ons montage team hard door om prachtprojecten neer te zetten, benieuwd wat wij al hebben gerealiseerd? Klik dan hier!  

damp open folie miotex dak Natuurlijke dakbedekking voor blokhut nubuiten epdm op rol dakbedekking paketten nubuiten waterdicht dak