Overkapping Modern – douglas

Bergschenhoek

Deze douglas overkapping biedt een beschutte plek in de tuin van Helma en Arie. Onder de overkapping is een gezellige lounge gecreëerd waar je heerlijk tot rust kunt komen in de tuin. Door een deur te maken in de achterwand is deze overkapping ook nog eens heel functioneel. 

Handige tip van de makers

Om de constructie van het buitenverblijf te verstevigen raden we aan om de palen op betonpoeren te plaatsen. De krachten worden door middel van de betonpoer uitgedragen over de grond. Zo ondersteunt de poer de fundering van het buitenverblijf.

De aluminium overkapping biedt een beschutte plek in de tuin van Helma en Arie. Onder de overkapping is een gezellige lounge gecreëerd waar je heerlijk tot rust kunt komen in de tuin. Door gebruik te maken van de shutters heb je zelf in de hand of je in het zonnetje of in de schaduw geniet! 

Handige tip van de makers

Een uniek kenmerk van dit product is dat het voorzien is van een ingebouwd afwateringssysteem waardoor er geen extra afvoerleiding nodig is. De shutters zijn waterdicht en kunnen een hevige regenbui aan.

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Terug naar overzicht
Advies nodig?