Overkapping Modern – douglas

Arnhem

De Grote Tuinverbouwing reist wekelijks het land door om een tuin om te toveren, geheel naar de wensen van de bewoner(s). Dit keer belandde Ivo en team in Arnhem, waar deze prachtige tuin hebben gerealiseerd. Ze plaatste een Westwood overkapping Modern, zwart gespoten, en een douglas schutting van NuBuiten. 

Handige tip van de makers

Wil jij ook graag je eigen droomtuin realiseren? NuBuiten biedt je de mogelijkheid om je droomtuin te maken, zo kunt je jouw buitenverblijf zelf ontwerpen in onze configurator of jouw wensen bespreken met een verkoopspecialist. 

De Grote Tuinverbouwing reist wekelijks het land door om een tuin om te toveren, geheel naar de wensen van de bewoner(s). Dit keer belandde Ivo en team in Arnhem, waar deze prachtige tuin hebben gerealiseerd. Ze plaatste een Westwood overkapping Modern, zwart gespoten, en een douglas schutting van Nubuiten.

Handige tip van de makers

Wil jij ook graag je eigen droomtuin realiseren? NuBuiten biedt verschillende mogelijkheden om je droomtuin te maken, zo kun je jouw buitenverblijf zelf ontwerpen in onze configurator of jouw wensen bespreken met een van onze verkoopspecialisten.

westwood overkapping modern
Douglas rhombus scherm
westwood overkapping modern
Douglas rhombus scherm
westwood overkapping modern
Terug naar overzicht
Advies nodig?
Terug naar overzicht
Advies nodig?