De grote tuinverbouwing logo

39

In deze aflevering gaat Ivo aan de slag in de de beeldentuin in Garderen. Hij plaatst een Hillhout kapschuur om de kids een overdekte speelplek te geven!

Ivo creëert in de beeldentuin in Garderen een heerlijk speelhoek voor de kinderen. Een van zijn prioriteiten is dat er een plek komt waar ze droog kunnen spelen. Hiervoor kiest hij de douglas kapschuur Premium, een kapschuur die helemaal naar eigen wens is aan te passen.

Een kapschuur kenmerkt zich door het scheve dak, dat ervoor zorgt dat er lekker veel licht naar binnen valt. Bovendien kunnen de ouders zo makkelijk een oogje in het zeil houden! Slim, Ivo!

Tip!

Om je overkapping of buitenverblijf te verstevigen kun je gemakkelijk betonpoeren gebruiken. Zo komen de palen, of staanders, niet in contact met de vochtige grond. De betonpoeren vind je in onze webshop!

 
Ga naar de betonpoeren

Beeldig toch?

Als wandbekleding koos Ivo voor de douglas stapelprofielplank. Deze planken zijn gladgeschaafd aan beide zijdes en hebben een stapelprofiel, waardoor ze in elkaar vallen en een prachtig strak geheel vormen. 

Ivo heeft de planken en het geraamte in de fabriek al laten verven. Dat bespaart een hoop moeite. Al me al een plaatje! Of nee, beeldig!

Bekijk het fragment

Nog even over douglas

De kapschuur is vervaardigd van geschaafd Lariks/Douglas. We schreven het al: douglas hout gaat zonder behandeling ongeveer 10-15 jaar mee. Super duurzaam dus! En dan hebben we het nog niet eens over hoe makkelijk het te bewerken is. Je hoort het al. Wij zijn fan!

Wil je meer weten over waar je bijvoorbeeld op moet letten bij het gebruik van Douglas? Klik op de button hieronder!

Meer over douglas
De grote tuinverbouwing logo
Bekijk meer fragmenten