De grote tuinverbouwing logo

28

Van ‘nieuwbouw zandbak’ tot gezellige kindvriendelijke droomtuin. Ivo bokst het zo voor elkaar! Met als eyecatcher de moderne Hillhout Overkapping Prestige, met rabat wanden en glazen deuren! Zet dat wijntje maar vast klaar!   

Thessa en Sebastiaan zijn net verhuisd. Het huis is zo goed als af, maar de tuin is nog een grote zandbak. Hoog tijd om het team in te schakelen!

Boven aan het wensenlijstje van Thessa en Sebastiaan staat een overkapping. Nu, Ivo weet daar wel raad mee! Hij kiest voor het buitenverblijf Prestige van het merk Hillhout. Het buitenverblijf is vervaardigd van geschaafd Lariks/Douglas, wat het buitenverblijf een modern uitstraling geeft. Ivo plaatst daarnaast wanden van Zweeds rabat en een schuifwand van glas zodat je de overkapping helemaal kunt afsluiten. Een heerlijke plek om eindeloze avonden in te vertoeven! 

Tip!

Het Hillhout buitenverblijf Prestige is als bouwpakket in verschillende combinaties te bestellen. Wil je een schuurtje in je overkapping of juist alleen een achterwand? Je vindt de verschillende combinaties in onze webshop. Natuurlijk kun je het buitenverblijf zelf ook helemaal naar wens aanpassen!

Neem contact op met een specialist

Het buitenverblijf Prestige doet zijn naam eer aan! 

Geloof het of niet, deze vorstelijke overkapping is gewoon een bouwpakket! In de bijbehorende handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het buitenverblijf kunt opbouwen. Je kunt daarnaast naar wens spelen met wanden, ramen en deuren. Als gevelbekleding koos Ivo voor zwart gespoten Zweeds rabat. Dat zijn planken met inkeping, waardoor de planken prachtig in elkaar vallen. Een buitenverblijf om mee te pronken! 

Bekijk het fragment

De finishing touch? Een glazen schuifdeur!

Oog voor detail

Om het plaatje helemaal af te maken plaatste Ivo een daktrim. De zilverkleurige rand geeft een strakke uitstraling aan de overkapping. 

Nog even over douglas

Het buitenverblijf is vervaardigd van geschaafd Lariks/Douglas. Douglas hout gaat zonder behandeling ongeveer 10-15 jaar mee. Super duurzaam dus! En dan hebben we het nog niet eens over de karakteristieke warme kleur en rustieke uitstraling. Je hoort het al. Wij zijn fan!

Wil je meer weten over waar je bijvoorbeeld op moet letten bij het gebruik van Douglas? Klik op de button hieronder!

Meer over Douglas
De grote tuinverbouwing logo
Bekijk meer fragmenten