De grote tuinverbouwing logo

27

In deze aflevering gaat Iva aan de slag voor Charelle en Bas. Zij willen een tuin met vakantiegevoel. Wij begrijpen dat wel! Op deze pagina vind je de artikelen die Ivo bij NuBuiten bestelde om dit plan te realiseren. En daarbij maakte hij voornamelijk gebruik van potdekselplanken!  

Toen Charelle en Bas naar Eemnes verhuisden verwachtten ze al snel een kleine. Van de tuin aanpakken is dan ook nog helemaal niets terecht gekomen! Charelle en Bas zijn op zoek naar een tuin met luxe uitstraling waarin je een heerlijk vakantiegevoel krijgt. Aan Ivo de taak om dat te realiseren!

Geheel in stijl van het interieur plaats Ivo een afscheiding en een schuurtje met behulp van geverfde potdekselplanken van de duurzame houtsoort douglas. 

Tip!

Vind je gepotdekselde planken net wat grof? Kies dan voor Zweeds rabat. Door de aflopende vorm van de plank, sluiten de planken net wat meer op elkaar aan. Een prachtig gezicht!

Ga naar het Zweeds rabat

Ehm, potdekselen?

Jazeker! Zo noemen we dat! Ivo monteert de planken voor de schutting en het schuurtje met 2 cm overlap en zo ontstaat er een karakteristiek Nederlands beeld van gepotsdekselde planken! 

Bekijk het fragment

Nog even over Douglas

 
Meer over Douglas
De grote tuinverbouwing logo
Bekijk meer fragmenten