Laatst bijgewerkt: 17 januari 14:00 uur

Nederland bevindt zich momenteel opnieuw in een ongekende situatie. De verspreiding van het coronavirus heeft grote impact op ons allemaal en zorgt ervoor dat wij anders met elkaar dienen om te gaan. NuBuiten is zich hier uiteraard van bewust en hanteert nodige extra maatregelen om de kans op besmetting te minimaliseren. De adviezen van het RIVM en de overheid zijn hierin leidend en daarom nauwkeurig opgevolgd.

Hier volgt een overzicht van de tijdelijke maatregelen die zijn getroffen door NuBuiten:

Bestellingen laten leveren:

  • Er zijn extra medewerkers ingezet om alle bestellingen volgens het standaard leverschema te laten leveren. Wij hebben hiervoor ook extra transporteurs ingeschakeld.
  • Het virus kan niet door middel van pakketten of pallets overgedragen worden.
  • Onze bezorgpartners zullen, om de verspreiding van het virus te voorkomen extra maatregelen nemen. Alle leveringen zullen contactloos verlopen.

Afhalen van bestellingen:

  • Het is alleen mogelijk om een bestelling af te halen bij onze locaties in Utrecht en Oss. Op onze andere vestigingen is dit helaas nog niet mogelijk. Dit zorgt voor drukte en is onveilig in verband met het virus. Een thuislevering kan natuurlijk altijd!
  • Voor het afhalen van bestellingen geldt een minimale orderwaarde van €100,-. 

Showroom:

  • Onze showtuin en showroom in Hardinxveld-Giessendam zijn geopend! Het is mogelijk om vrijblijvend een rondje te lopen en onze showmodellen te bekijken. Van harte welkom! U hoeft in onze showroom geen mondkapje meer op, wel vragen we om 1,5 meter afstand te houden.
  • Voor een adviesgesprek met een van onze specialisten dient u een afspraak te maken via de Afsprakenplanner. Onze adviseurs nemen u mee langs de showmodellen en helpen met het realiseren van uw wensen. U hoeft geen mondkapje op tijdens een adviesgesprek, wel vragen we om 1,5 meter afstand te houden.