Door mediaspecialist Britt, laatst gewijzigd: 6 oktober 2021

2

NIEUW ITEM: Elke maand volgen we één van de NuBuiten gezichten voor een dag. Deze maand volgen we een monteur uit het montage team! De mannen zijn in totaal met z’n vieren en werken altijd in duo’s samen. Lees hier hoe de dag van een monteur eruitziet…

06:00 uur 

Het alarm gaat af en dat betekent dat er een nieuwe dag begonnen is! De wekker gaat om 06:00 uur zodat ik op tijd bij de klant thuis ben. Ik zorg voor een lekker ontbijt en een stevige bak koffie, want ik moet straks naar een klant in Veenendaal.  

06:30 uur 

De motor van de NuBuiten bus draait en ondertussen ik stel mijn navigatie in op het adres van de klant. Doordat ik op tijd van huis vertrek, weet ik zeker dat ik op tijd ben! Je weet het nooit met de files in ons land…  

08:15 uur 

Keurig op tijd ben ik gearriveerd bij onze klant. Mijn collega was iets eerder gearriveerd dan ik, maar die heeft even op mij gewacht. We werken elke dag in duo’s, want veiligheid staat bovenaan. We helpen en ondersteunen elkaar zodat gevaarlijke situaties niet kunnen ontstaan.  

We lopen door de voortuin heen en we zien de benodigde materialen al klaarliggen. Dat is erg fijn, want zo kunnen wij in de ochtend direct beginnen. We hoeven dus niet alle materialen op de zaak op te halen, want het is al afgeleverd.

De deur gaat open en we ontmoeten de klant. We drinken met de klant een bak koffie en bespreken de wensen van de klant. Zodra de koffie op is, lopen we met de klant naar de geleverde materialen. Alles wordt nogmaals gecheckt zodat we niks missen tijdens de klus.  

09:00 uur 

De klant legt ons uit waar het project gebouwd moet worden. Het is erg belangrijk dat dit goed wordt besproken. Nu kunnen mijn collega en ik pas echt aan het werk! We gaan aan de slag en starten met de fundering van het project. 

12:30 uur 

Een goede lunch is essentieel, want in de middag gaan we beginnen met het bouwen van de basisconstructie. 

13:00 uur

Het is ons gelukt om in de ochtend de fundering af te ronden en dus kunnen we starten met het bouwen van de basisconstructie. Er komt vorm in het project! Onze spierballen komen nu pas echt tevoorschijn, want de materialen zijn soms best zwaar.  

16:00 uur

In de middag hebben we de basisconstructie bijna afgekregen, nog niet helemaal. Dit betekent dat we morgenochtend verder gaan waar we gebleven waren. We ruimen onze gereedschapsspullen op en bespreken nog wat details met de klant.   

17:00 uur

De file valt gelukkig mee en dat betekent dat ik lekker op tijd thuis ben na een heerlijke werkdag. Het was een mooie dag met af en toe een zonnetje dat scheen. Morgen gaan we de basisconstructie afmaken en gaan we een aantal wanden plaatsen in de overkapping. Zin in!  

Wat maakt jouw werk leuk? 

“Het is superleuk dat je snel resultaat ziet in hetgene dat je oplevert, of dat nu een overkapping, tuinhuis of buitenverblijf is. Daarnaast maak je klanten blij met hun nieuwe tuinproject, dat geeft mij veel voldoening!”

DE VOLGENDE BLOG OVER ‘EEN DAG UIT HET LEVEN VAN’  VERSCHIJNT IN BEGIN NOVEMBER! 

NAJAARS DEAL 2021

Dit najaar hebben wij een buitengewone deal speciaal voor jou! Vanaf 1 oktober 2021 krijg je namelijk 15% korting op ons montage team. 

Heb jij twee linkerhanden, maar wil je toch nog voor komende winter genieten van je nieuwe overkapping, buitenverblijf, tuinhuis of schuur? Dat kan met onze montage services! NuBuiten heeft twee montage teams die prachtige projecten plaatsen in jouw tuin. Bekijk hier een greep uit onze projecten

Twijfel niet langer zodat je komende winter buitengewoon kan genieten van je nieuwe overkapping, buitenverblijf, tuinhuis of schuur! Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.