Laatst bijgewerkt: 14 juni 08:55

Koop nu voor eind juli 2021 en voorkom een prijsverhoging van 7-12%!

Heb jij de overkapping van je dromen gevonden? Dat is goed nieuws! Graag willen wij jou erop attenderen dat NuBuiten zeer scherpe prijzen hanteert, maar dat wij wel afhankelijk zijn van veranderingen in de markt. De voorspelling voor 2021 is dat de prijzen van hout fors zullen stijgen…

Meer over dit onderwerp én onze oplossing lees je hier in deze blog!

Voor het derde kwartaal van 2021 wordt er een stijging in de prijs van hout verwacht. We verwachten echter een gemiddelde stijging van 15% op Douglas producten en 20% op Vuren producten. Uiteraard streven wij ernaar om de nadelige gevolgen hiervan voor jou beperkt te houden. Echter dienen wij als bedrijf wel mee te bewegen en zijn prijsveranderingen onoverkomelijk. De prijsstijging wordt veroorzaakt door een enorme vraag uit de markt.

Daarnaast koopt de VS een groot deel van de Europese houtproductie op om dit te verschepen naar de VS.

Uiteraard proberen wij deze prijsstijging zoveel mogelijk te beperken.  

Bestel nu, geniet later.

Om jou een extra stukje service te bieden, is het mogelijk om producten vooruit te bestellen voor de huidige prijs. 

Scherpe prijzen en extra korting

Door tactisch handelen hebben wij een groot aantal producten tegen goede prijzen in kunnen kopen bij onze leveranciers, waardoor wij ze aan jou kunnen aanbieden voor de aller scherpste prijs! Bovendien wordt er over veel producten nog een additionele korting verrekend en vind je bij ons dus de beste prijs mogelijk.

Bij verdere vragen over het vooruitbestellen staat onze klantenservice voor jou klaar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment buitenverblijven?